REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Banias a scăpat partidul de sub control: echipa Learciu pregăteşte încă un set de „maziliri”!

Banias a scăpat partidul de sub control: echipa Learciu pregăteşte încă un set de „maziliri”!

Replica API 5 aprilie 2017 | 00:00 299

Tăvălugul reorganizării în judeţul Constanţa, în interiorul ALDE, continuă. Contestatarii preşedintelui organizaţiei judeţene Mircea Banias (adică cei care s-au dezis de Daniel Constantin şi „merg pe mâna” lui Călin Popescu Tăriceanu) aleargă în teritoriu pentru a pune la punct toate detaliile şedinţei care urmează să aibă loc la finele acestei săptămâni. Este o şedinţă în cadrul căreia urmează să se parafeze propunerile avansate pe data de 24 martie a.c.

Amintim că, pe 24 martie, a avut loc un Birou Politic Teritorial în care s-a luat decizia, în unanimitate, privind convocarea Delegaţiei Permanente Teritoriale în data de 8 aprilie, după cum anunţa, la acea dată, Daniel Learciu, cel care a devenit preşedinte interimar la organizaţia municipală.

În cadrul Delegaţiei Permanente ar urma să se ia act de „excluderea din partid a lui Emil Banias (consilier judeţean, fratele deputatului Mircea Banias), a lui Dorin Opreanu şi a lui Nicolae Tutungiu”, după cum susţin sursele noastre. În plus, ar urma ca şi alte persoane să fie „trase pe dreapta”, mai exact „să fie sancţionate cu suspendarea din partid pentru următoarele 3 luni”.

Facem menţiunea că toate aceste şedinţe nu sunt recunoscute de preşedintele de la judeţ, Mircea Banias. Însă, el nu mai este „în graţiile” lui Tăriceanu, prin urmare, cu un Daniel Constantin „mazilit” la centru, Banias nu poate decât să aştepte ca toate deciziile care se iau în această perioadă să aibă vreun verdict favorabil lui şi echipei sale în instanţă. Instanţă care se va pronunţa... vreodată, la un moment dat, probabil prea târziu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banias mai e politician mai e in libertate.Buuun asa la smecheriile pe care lea facut a ramas afara.Oameni se simt reprezentat de acest excrement.
1
1
Banias a ramas fara partid , adica ,,fara coledgi''! Acum urla la luna...
9
1
Latrina politicii constantene, asta este ALDE.
10
3
Ce fete de smenari au mai ales tiganul asta Learciu sa si-o mai ia si secursitul Banias ca de 25 ani ii canta in struna lui Mazare sa merga la racoare impreuna sa scapam orasul de mafioti
10
3
Cipanul asta de cand vana un astfel de post..il stiu de prin 2003 si visa sa ajunga la putere..face bani cu ha de pamant.acum mai e si la putere,gura cat poate..ptr ca cipanii pot ca stiu sa fure.
8
6
Jack este Dorin Opreanu Acuma daca nasu Learciu ti a belit nevasta nu trebuie sa urasti toti aromanii Dorinel.
14
3
BANIAS ti-se plateste cu aceiasi moneda iti aduci aminte cum ii lucrai pe toti.....asta meriti.....
12
1
Esti mai prost decat prevede legea
9
9
In locul celor exmatriculati vor aparea cipani din zona tribala .
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108