REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bărbatul resuscitat pe plaja de la Hanul Piraților A MURIT LA SPITAL!

Bărbatul resuscitat pe plaja de la Hanul Piraților A MURIT LA SPITAL!

Replica API 11 iunie 2019 | 00:09 609

Bărbatul din București, care a fost scos din apa Mării Negre, inconștient, duminică după-amiază a murit în cursul serii, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța.

Oamenii legii au fost sesizați, duminică după-amiază, în jurul orei 14,00, că în zona Hanul Piraților s-a înecat un bărbat. La fața locului au ajuns un echipaj SMURD, de la punctul temporar din Mamaia, care a realizat manevrele de resuscitare, iar bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD spre Urgența Spitalului Județean Constanța. De menționat că salvatorii au plecat cu victima, un bărbat din București, în aplauzelor celor prezenți pe plajă în momentul respectiv.

Odată ajunși la spital, bărbatul a intrat din nou în stop cardiorespirator, fiind supus din nou manevrelor de resuscitare. Aceasta a fost stabilizat și internat în Secția de Terapie Intensivă, însă în stare gravă. Însă, în cursul serii, bărbatul a intrat din nou în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de medici.

Se impune menționat că în după-amiaza zilei de duminică a fost arborat steagul galben, semn că marea a fost agitată. Totodată, în zona respectivă este și post de salvamari.

F.B.

Citește și: Alertă în zona Hanul Piraţilor! Elicopter SMURD pe plajă, pentru salvarea unui bărbat care aproape a murit înecat! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana a ajuns smurdu cred ca au trecut 40 minute, de ce nu erau salvamari in zona sa il resusciteze ? Sau daca erau, de ce nu stiu sa resusciteze ? Cine ii angajeaza, cine se ocupa de toate lucrurile astea ? Aloo, romania, trezeste-te fututi mortii ma-tii !!!!
5
1
Degeaba salveaza smurdu' nino nino chiar fac minuni...ajungi la ati si gata s-a terminat
8
0
A ajuns la sectia de criminali in serie ATI a Bararoaicei.De acolo rar mai iese vreunul in viata. Personalul e mana in mana cu cioclii, astepta sa moara pacientii, joaca solitaire, numai langa bolnavi nu stau. O scursura de oameni, subspeciile de la ATI.Mai legati oamenii de paturi, javrelor?
9
0
De curiozitate cereti numarul celor resuscitati de SMURD care au decedat in ATI la Judetean. O sa aveti surprinderea sa vedeti ca rata de mortalitate este de 95 %.Cauza este o totala nepasare si delasare combinata cu lipsa de profesionalism a personalului medical, in special medicii.
16
1
Marea Neagra nu-i ligheanu din bucatarie,,,faci bae in copae si te aventura in Mare.
4
4
E o regula nescrisa cunoscuta de toata lumea:pana la Dumnezeu te mananca sfintii. La Constanta toata lumea stie ca de la Spitalul Sfantul Apostol Grasandrei nu se iese cu buzunarele pline. Asta saracu a fost adus de pe plaja, de unde buzunare la slip? Vin altii cu toate economiile si tot pleaca intre 4 scanduri...Ghinion ca ne-am nascut in Constanta, Romania si ne-am incapatanat sa traim aici.
7
5
Cand esti prost esti prost si uneori chiar mort!
4
6
Ne pare rau ca a murit, dat turistii trebuie sa fie mai atenti : marea nu este ca lacul.
16
0
Cand vedeti marea sunteti in stare sa intrati si iarna in apa...Voi credeti ca sunteti in tucalul din casa ?....De ce ii se spune marea neagra...
14
2
Si nu l-a hacuit irinel popescu ptr organe?
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108