REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Barna, atac frontal la Iohannis

Barna, atac frontal la Iohannis

Replica API 8 august 2019 | 00:00 560

Preşedintele USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seară, că dacă el ar fi fost preşedintele Romîniei, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat, pentru că acolo nu a fost vorba despre greşeala unui om, ci despre o problemă de sistem, iar măsurile care trebuie luate trebuie să modifice modul de a gândi. ”Statul român este pe o traiectorie de faliment funcţional”, spune Barna care afirmă că ”nepotismul ordinar” a scufundat România. În context, candidatul la Preşedinţie al Alianţei 2020 USR PLUS a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ”reprezintă vechea clasa politică care a adus România aici”, notează News.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Barna si mania grandorii ... Omul acesta are o parere atat de buna despre el, ah, cat este el de perfect! Ori sufera de aceleasi psihoze ca si Hitler ori ... este narcisist cumva?
9
1
Dupa tine, nici Base, nici lenesul din Deal n-au nicio vina pentru stadiul in care se afla Romania? Dar cand ai da tmana libera institutiilor de forta care te-au servit 10 ani, respectiv inchizi ochii la tot felul de faradelegi, spunand cinic "nu comentez in niciun fel", nu cumva favorizezi astfel de evolutii in sistem? Daca mai ai cativa neuroni valizi, leapada-te de simpatii partinice irationale si gandeste cu creierul, nu cu alte organe!...!
3
4
Da cum e aia cu reprezentatul vostru ala cu plaja la Navodari care tasu' bun divortat de prima sotie este tot ala care apare cu Mazare prin tot felul de fotografii ,tasu' e tot ala care i pupa mana slugarnic panaramei Udrea
3
1
barna , mai dute dracu. in primul rand presedintele , oricare ar fi el , nu are putere decizionala in sistem , iar voi sunteti periculosi , foarte periculosi . tare imi este teama ca voi o sa fiti mai periculosi decat toti ..
11
1
Pacalicii de moment USR- PLUS.
10
1
E naiv cine crede ca cei care au votat ideea de alianta constructiva intre cei care vor reformarea profunda a intregii clase politice vor vota la prezidentiale o persoana care critica pe altul inainte de a demonstra ca el impreuna cu partidul sau sunt capabili sa faca macar la fel de mult ca cel criticat.
3
1
si tu de unde ai aparut?
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468