REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Băsescu, despre viitoarele alianţe ale PMP: Tomac va avea o întâlnire cu Orban. Prima opţiune - liberalii

Băsescu, despre viitoarele alianţe ale PMP: Tomac va avea o întâlnire cu Orban. Prima opţiune - liberalii

Replica API 1 octombrie 2020 | 21:15 1743

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, ar urma să aibă o întâlnire cu liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre posibilele alianţe, având în vedere atât rezultatele de la recentele alegeri locale, cât şi viitoarele alegeri parlamentare.

Traian Băsescu

"Pentru noi obiectivul major nu este negocierea. În mod categoric îi vom întreba pe liberali - din câte ştiu, Eugen Tomac a şi fixat o întâlnire pentru mâine - cum văd ei o eventuală politică de alianţe. Dacă va fi o variantă acceptabilă, bine, dacă nu, PMP îşi va valorifica procentele pe care le-a obţinut, în orice condiţii. I-am rugat (pe liderii PMP - n.r.) să ţină cont de faptul că prima opţiune sunt liberalii şi să aştepte până când va fi o discuţie între Tomac şi Ludovic Orban. Care va fi rezultatul discuţiei vom vedea", a declarat marţi seara, într-o intervenţie la TVR 1, europarlamentarul Traian Băsescu,scrie Agerpres.

El a subliniat că, în momentul de faţă, la PMP mesajul de la centru este - prima opţiune sunt liberalii.

"Dacă vom consfinţi într-un document politic, foarte bine, dacă nu, bună ziua şi ne vedem fiecare de drumul lui", a precizat Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai basescu,papusa securistilor,partidulmala artificial al vostru,pmp,o sa dispata impreuna cu alde si,sper,bozgorii!sinteti doar o extindere a pesede,ciuma rosie,turnator nenorocit!
0
0
basescu nu a vrut niciodata primaria. a candidat ca sa testeze partidul si scorul este mutumitor .Vor sta multi la cele 11% procente partid balama gen udmr .Restul cu 1-3% nu mai conteaza si vor ramane pe dinafara hehe taricene,ponta ce faceti ma ?
2
0
Marinar cu ecksperienta vreau sa kardesk osu sau ciolanu in cadru unei companii da suckces cum ar fi navrom,romline sau petromin.Numa oferte serioase.
1
1
Cine face aliante cu Basescu o cam ia in freza!Astia vin cu 5-10% si vor drepturi egale!Asa au facut si cand au fost la guvernare in perioada 1996-2000 cu Conventia Democrata si PNT.Pe atunci se numeau Partidul Democrat,erau unul si unul:Basescu,Berceanu,Petre Roman,Duvaz,Sassu,Babiuc etc.Nu va incurcati cu PMP!
3
1
Chiompalaule nu ti-ai luat inca garsoniera cu usa-n tavan?
6
3
Asta vrea neaparat alianta cu PNL ca poate asa o salveaza pe iubita lui - nutica centurista de la o condamnare ca a furat milioane de euro.
7
2
nu injura la Basescu. Dar nici nu conteaza. Toti astia care azi il injurati, acum 10 ani votati la el nu nu se mai usca transpiratia pe voi. Azi il injurati. Asa veti face si peste 10 ani cu Ciolanis. Problema nu e la ei, ci la voi. Prosti ati fost si acum 10 ani, dar si azi. Si, cel mai probabil, toata viata voastra!
7
3
ba turnatorule,pmpul este o jnventiesecurista,ca si alde.Si,lafel vor dispare amindoua la celelalte alegeri.Secatura ce esti,ai fost sageata pesedeului dar tot ati luat.o in freza.Cit a furat udrea ptr tine,cum atiimpartit praduiala?
10
2
Jegul Romaniei care ne-a dus tara cu 20 de ani in urma , Javra ordinara care a aranjat-o pe salariu de zeci de mii de euro 4 ani pe proasta botoxata de fiica-sa Eba , curvarul nenorocit care a fost santajat de muista Elena Udrea pe milioane de euro , matrozul care a vandut flota ... mai are tupeu sa iasa in public ! Pisea-neam pe chelia ta si pe curvele tale de progenituri cu Nana ta cu tot !!!!
8
2
pmp se trage din pd,care se trage din pnl,care se trage din psd,...adica din psdr,..adica PCR....
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468