REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Băsescu: 'Nu vom fi de acord cu transformarea Uniunii Europene într-o uriașă moschee'

Băsescu: 'Nu vom fi de acord cu transformarea Uniunii Europene într-o uriașă moschee'

Replica API 6 mai 2019 | 01:18 645

Traian Băsescu deschide lista PMP pentru Parlamentul European. Acesta se află la Constanța, unde susține o conferință de presă în cadrul căreia a abordat și subiectul sensibil al migranților.

foto: Migranți

Băsescu a declarat că migrația este o problemă a Uniunii Europene a cărei rezolvare o vede în felul următorul: "cine se integrează, să rămână, cine nu - să fie expulzat".

"Avem o populație europeană nemulțumită de situația cu migrația. Așa cum scriem și în program, Partidul Mișcarea Populară nu va fi de acord cu transformarea Uniunii Europene într-o uriașă moschee, să vină să vadă cum se trăiește la noi, împreună cu turci, cu tătari și să accepte cei care vin buluc în Europa, din țări de cult islamic, să accepte comportamentul civilizat. Propunerea noastră este să se elaboreze un regulament cu privire la statutul migraților care să fie aprobat în Parlamentul European, regulament care să oblige la integrare socială, prin găsirea unui loc de muncă sau să se afle într-o situație de pregătire pentru un loc de muncă, respect pentru tradițiile și cultura europeană și integrare în cultura europeană. Aceste pretenții le putem avea pentru că nu noi i-am adus cu forța, au optat ei să vină în Europa. Europa nu poate fi distrusă de programul laș ”politically correct”, aici se ascund politicienii la vârf și spun, politic este corect să îi lăsăm să facă ce vor, politic este corect să nu îi blamăm pentru viol, politic este corect să nu îi blamăm că fură, șterpelesc și așa mai departe. Ori lucrurile trebuie spuse cinstit pentru că s-a ajuns la un nivel la care nu mai este acceptabil să te ascunzi sub sloganul ”politically correct”. Noi criticăm această abordare iar în regulament vrem să se observe integrarea în câmpul muncii, în societate, respect pentru valorile creștine și pentru cele europene. Reversul este expulzarea, care trebuie făcută chiar și în masă. În momentul de față între cei care au intrat ca nomazii în 2015 în Uniunea Europeană, 65% nu au loc de muncă, pentru că nu îi interesează într-o situație în care este criză de forță de muncă în toată Europa. De ce? Nu au calificare. Poziți noastră este elaborarea acestui regulament care să permită expulzarea în masă a celor care nu se încadrează în valorile europene. Sigur, nu le interzice nimeni, să-și păstreze limba, să-și păstreze cultura, dar respectă-mi valorile pentru că ai venit peste mine fără să te chem","a declarat Traian Băsescu, concluzionând: "Deci, migrația este o altă problemă internă nerezolvată și propunerea noastră este acest regulament care să-i protejeze pe cei care se integrează și să-i expulzeze pe cei care nu vor să se integreze și au venit să stea cu burta la soare primind ajutoarele sociale europene".

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu vorbesti de musulmani, rebut tatarasc ce esti? Ai noroc ca in tara asta sunt imbecili destui ca sa voteze iar cu haita de maimute hoate numita PMP.
2
4
Foarte bine ! Afara cu musulmanii din Europa ! Sa stea la ei acasa si sa-si puna sub fund cate bombe vor !
3
1
de ce paine fara munca ? avem mii de asistati si strazi nematurate !
2
0
Base v-a loa cam 50%
4
6
Mama ce hot ordinar si MINCINOS. Pai el a fost initiatorul proiectului. Asa cum a mintit si-n campanie cum mareste el salariile si scade nr de senatori si deputati si ce a urmat.....a distrut tara....cea mai neagra perioada din istoria Romaniei , ne-a indatoat a distrus economia tarii si populatia, s-au sinucis oameni atunci. Ce prosti PROSTI PROSTI suntem AM UITAT CE A FACUT JEGUL ASTA!!! Pupati-l in cur, voi astia care-l sustineti, pe el pe Blaga, pe Boc, pe Jeganis Mutulica, pe Udrea care era nelipsita de pe scena lui Jeganis in campanie!!!
6
4
Scurt si la obiect muie pnl
6
4
Musulmanii sunt pomanagii. Nu au traba cu integrarea si civilizatia. Doae sursa de scandal de sute de ani.
8
6
De ce nu spune nimeni cum a promis jegul acesta uman prefacut si nemernic, cum a promis el lui Erdogan, ca I pune la dispozitie un teren in capitala pentru constructia celei mai mari moschei din europa!!! Jurnalisti de doi bani, spuneti adevarul, exista filmari de la intalnirea dintre jeg si erdogan in care spune asta! Acest individ ne crede prosti pe toti, amintiti va cum ne o propunea pe udrea presedinte, cea care ne a furat si ne a distrus viitorul copiilor nostri. Iesiti la vot si dati I un sut in fund
12
2
Nu te baga nimeni in seama pe plan extern!Pentru suma corespunzatoare sau in functie de interesele sale,Basescu boteaza,cununa orice neam,aduce agenti maghiari in CSAT!Marko Belo si Bercea Mondialu' sunt dovezi vii!
12
1
OK,nici un crestin adevarat sau macar ateu normal la cap nu vrea islamizarea Europei,asta ca sa fie clar si sa nu se creada ca Basanaul vine cu ceva nou. Treaba e ca indifferent ce se spune din galeata puturoasa plina cu PMP-isti,nu se aude prin cancelariile Europene,din simplul motiv ca galeata aia nu conteaza nici macar in Romania.Indiferent cu ce este sau nu este de acord partidul basinatorist,nu conteaza pentru nimeni.
7
1
in tara asta cu cat esti mai talhar cu atat ajungi mai sus, ...... ce conteaza ca i s-a facut dosarul FLOTA, conteaza ca dosarul ala nu s-a rezolvat si nu se va rezolva atata timp cat ei sunt la butoane
14
2
Ce nerusinare pe hotul asta! Acum se vrea Orban al Rrominiei. Daca nu si-ar fi pus curvele batrane la Inalta Curte ar fi de mult la puscarie.
14
1
Bai mascariciule i-ai spus lucrul asta lui Soros atunci cand erai presedinte si te intalneai cu el prin boscheti???Da lu Merkel ,castigatoare premiului fundatiei Kalergi, i-ai spus ca nu vrei rapefugees musulmani in Europa???Nu ,ai tacut ca kktul in iarba.Pai asta e Planul Kalergi pus in practica de bagabonti gen Soros care pompeaza miliarde in fundatii de tip Open Society, fundatii prin intermediul carora se distrug natiunile, scopul? Noua Ordine Mondiala.In toata combinatia asta, pe vremea cand era presedinte, Basescu a fost sclavul lui Soros .
13
1
Mai votati-l odata pe basescu sa vedeti de ce va meritati soarta .
13
2
O avea coaie dar le are in loc de creier, sub chelia aia unde-i dai tu limbi proasta dracu
14
1
Basecu e singurul presedinte cu COAIE
6
18
Adu barcile -napoi,si ia fa un test ADN sa vezi cum arata reactivii ca esti tatar de Muflatar!
12
2
Ai dezbinat tara , tu cu curvele tale Udrea , Anastase !
16
3
UN PAETID DE TOLOMACI,,HOTU FLOTEI.
15
2
sunt politicienii corupti,asa a fost distrusa platforma de electronica din Romania,flota,industria chimica,agricultura,..etc,..romanii si-au luat lumea-n cap din cauza lipsei locurilor de munca,Romania a devenit o colonie,...oamenii de rand au devenit sclavi la ei in tara,...Basescu nu este singur in lume,multe tari au fost distruse din interior de Basestii lor... iar acum vine sa dea sfaturi,dupa ce in cardasie cu serviciile secrete straine a devalizat Romania,....jaf e putin spus,...
17
1
Ai furat ca un tigan milioane de euro din flota Securistule
26
2
Bine ca ati transformat Romania in stat mafiot.Sa vedem la vot daca mergeti in UE.
21
3
Nu trebuie sa credeti ce zice Basescu. dar in articolul de mai sus are mare dreptate. Si la vot pe 26 Mai!
9
8
Nu mai pune lumea botul la minciunile tale.Ne-ai convins in 10 ani cine esti!
32
2
Mai nulitatilor!
25
2
Masa taranilor
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212