REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Băsescu spune că nu a luat încă o decizie legată de o eventuală candidatură

Băsescu spune că nu a luat încă o decizie legată de o eventuală candidatură

Replica API 6 februarie 2019 | 02:43 398

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat luni, la TVR, că nu a luat o decizie privind o eventuală candidatură la europarlamentare, dar că va susţine Partidul Mişcarea Populară în campania electorală, notează Agerpres.

Întrebat dacă PMP va trece pragul electoral, la scrutinul europarlamentar, fără numele său printre candidaţi, Băsescu a spus: "Trece la limită, da, dar mai sigur ar fi cu mine cap de listă".

"Deocamdată n-am luat o decizie. Ce vă pot spune cert este că îi voi susţine în campanie", a adăugat preşedintele de onoare al PMP.

Întrebat când îşi va anunţa candidatura la europarlamentare, în cazul în care va decide acest lucru, Băsescu a răspuns: "În ultima clipă".

El a vorbit despre un mandat la Parlamentul European ca despre "o experienţă extraordinară", dar a invocat viaţa de familie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basescu a avut sange in instalatie si le-a rupt coltii la toti HOTII, mari patroni de multinationale si trusturi media Tv. Ce se mai vaiecareau alde patriciu, voiculescu, ovidiu vantu...ia spart Base pa toti! Tot Base le-a taiat ghearele hraparete sacalilor la pensiile speciale si i-a adus pa toti cu pensii dupa CONTRIBUTIVITATE, adica dupa munca nu ca acum cu SPECIALII godaci psd ai lu DRACnea care ne mananca tot bugetul si ne omoara pe toti. TAIATI ORBILOR PENSIILE SPECIALE CA INGROPATI TARA SI PE NOI TOTI! HOTILOR, CRIMINALILOR.
8
0
Asta e ca scamele din buric. Nu mai scapi de el decat cand va ajunge la 2m sub pamant. De raie, de saracie, ba chiar si de cancer se mai scapa. De asta, nicidecum. Basescu e blestemul poporului roman. Cat tupeu are individul asta!...
3
10
candidatura la Cimitirul central,
5
9
I am tras o lui nuti.La cimitirul elefantilor cu tine
6
10
Sa candidezi cu pamant galben pe tine sampaliu nenorocit
10
10
Du-te dracu de tupeist cu gasca ta de hoti Golden Bici , udrea, boc de c...t, capuse imbogatite, etc. etc....urata amintire...deacu esti si hodorog, LASA-NE te rog!
11
10
Pleaca si lasa-ne! Sa nu mai auzim de tine, in veci!
13
11
Las ca e mai bine cu dragnea! Numai asistati social si comunisti pe aici!
13
12
Oare cu ce a gresit poporul asta de nu mai scapa de aceasta tumoare a politicii romanesti!!! Nu e de ajuns ca a fost extirpata cat de cat metastaza udrea, bica, videanu..etc....oare asa prosti sa fim sa ajutam cancerul sa recidiveze!!!! Eu zic sa I dam un sut in fund lui si neamului lui de infractori si sa nu l mai bagam in seama. Chiar sa l scuipam cand apare !!
19
13
Se pare ca suntem deocheati de nu mai scapam de chiompalaul asta betivan ! Dupa ce ca au furat de au rupt cu gashca lor alde'Boc , Videanu , cap patrat de Blaga , curvistina de Udrea , Roberta Anastase fata mare si buna care nu stia sa numere ... .ai are tupeul sa se bage in seama ! Dupa ce impreuna cu tataroiul de frac'su au furat banii tiganilor Bercea si Izaura si apoi i-au bagat in puscarie , s-au facut de kkt dupa ce au fost filmati de un tiganus .... mai are tupeu sa viseze la Europarlamentare ! Si totusi sunt destui tolomaci care il regreta !
22
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272