REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Bătaie ca-n filme între moldoveni la un concert Carla’s Dreams din America. Video

Bătaie ca-n filme între moldoveni la un concert Carla’s Dreams din America. Video

A.F. 5 decembrie 2023 | 00:00 460

A ieșit cu o bătaie ca-n filme la ultimul concert Carla’s Dreams, susținut pe 2 decembrie, în Chicago, Statele Unite ale Americii. Artiștii moldoveni ar fi întârziat trei ore la cântare, iar fanii lor au urcat furioși pe scenă și au început să-și împartă pumni și picioare cu forțele de ordine. Imaginile sunt demne de Vestul Sălbatic!

Bataie ca-n filme intre moldoveni la un concert Carla’s Dreams din America. VideoCarla’s Dreams

Scandal de proporții la concertul Carla’s Dream, de la Chicago! S-au luat la bătaie pe scenă!

Era să iasă un adevărat măcel la ultimul concert susținut pe 2 decembrie, de trupa Carla’s Dreams la Chicago, în Statelele Unite ale Americii. 

Fanii moldoveni ai artiștilor de peste Prut au venit în număr mare în America să-și susțină trupa favorită. Numai că artiștii lor preferați au întârziat nu mai puțin de trei ore. 

Enervați la culme că aceștia nu-și mai făceau odată apariția, o mare parte din fanii moldoveni au escaladat furioși scena și au încins o bătaie generală, mai ceva ca-n filme, împărțindu-și pumni, picioare și îmbrânceli cu forțele de ordine și agenții de pază de la concert. 

Alți fani s-au urcat și ei pe scenă ca să aplaneze conflictul, însă încăierarea a fost și mai mare. Abia după trei ore, Carla’s Dreams și-au făcut apariția pe scenă, după ce conflictul se aplanase. 

Ulterior, organizatorii concertului din America au venit cu o serie explicații privind întârzierea artiștilor, invocând mai multe probleme tehnice, dar și o banală confuzie în ce privește ora de începere a recitalului. 

Bataie ca-n filme intre moldoveni la un concert Carla’s Dreams din America. VideoScandal de proporții la concertul Carla’s Dream

Concertul Carla’s Dreams, întârziat trei ore! Ce spun organizatorii? 

„A fost o confuzie ce ține de ora la care începea evenimentul, ora 7:00 pm, noi am postat că deschidem ușile, am anunțat că vom avea artist local, saxobeat show și DJ în deschidere, înainte să înceapă Carla’s! 

Nu era nici cum posibil să înceapă la 7 – pe website în descrierea evenimentului este scris că recitalul Carla’s începe la 9.30, de aceea dorim să ne cerem scuze că s-a interpretat ca și cum ei vor începe la 7! 

Ne pare rău că nu a fost mai vizibil poate anunțat. Da, a fost o întârziere de peste jumate de oră, deoarece au fost niște probleme tehnice ce nu țineau de trupă, sau de organizatori. 

Carla’s Dreams nu au nicio vină, ei au fost mai mult decât foarte profesioniști și punctuali.

Ne cerem scuze pentru atitudinea securității de la sală, au fost foarte obraznici și pe viitor vom fi mult mai precauți.

Dar, hai să nu negăm că a fost un concert tare frumos, cu multe emoții, toți ne-am distrat și am cântat cu trupa împreună”, au transmis organzatorii concertului, conform unimedia.info.

„Artiștii trebuiau primiți cu respect”

Organizatorii s-au plâns, la rândul lor, de comportamentul total nepotrivit și recalcitrant al fanilor moldoveni veniți la concert și care erau și ei puși pe scandal. 

„Vrem să atenționăm că ne pare rău ca există oameni care nu știu să respecte un artist și s-au comportat foarte urât! Ne este rușine. 

Un artist trebuie primit cu respect, pentru ei este un efort foarte mare ca să vină aici. Noi ca organizatori am depus foarte multă muncă, nopți nedormite, stres, ca să putem să va bucurăm cu un eveniment frumos. 

Concertele live, nu sunt ușoare, în orice moment situația se poate schimba”, au mai precizat organizatorii concertului, pentru aceeași sursă. 

Cel mai ieftin bilet la concertul artiștilor din Republica Moldova din Chicago a costat nu mai puțin de 100 de dolari, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sholdoveni KOKLITI Lachioi BAShIYTI cred k s-au incaierat DA FOAME
0
0
asa distractie mai rar ! Ne-am bucurat ca ne-am dat pumni si suturi in kur, am ascultat si muzica si am ajuns si la ziar !!! Moldoveni suntem mandri de voi !!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468