REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

BĂTAIE DE JOC la Uniqa! Clientul unui Mercedes S500, şi cu banii luaţi, şi cu dauna pe capul lui!

BĂTAIE DE JOC la Uniqa! Clientul unui Mercedes S500, şi cu banii luaţi, şi cu dauna pe capul lui!

Replica API 4 iulie 2019 | 14:52 737

Situaţie inexplicabilă pentru un constănţean care deţine un autoturism de lux, achiziţionat în leasing (150 de mii de euro). În urmă cu o lună, s-a încheiat contractul de leasing şi a dorit să îşi asigure autoturismul, un Mercedes S500, la un alt asigurator, crezând că va avea servicii conforme cu suma considerabilă pe care o achită anual. În schimb, s-a trezit că asiguratorul, reprezentant Uniqua, îl tratează pe principiul "dă-l încolo, că şi aşa are bani!", a relatat constănţeanul.

Mai exact, acesta s-a confruntat în urmăc u puţin timp cu o situaţie ingrată: "Nu am avut nici un accident ori tamponare, nimic legat de vreun eveniment rutier. Dar, mi-am găsit maşina lovită şi cu parbrizul fisurat. Am avut maşina într-o parcare, noaptea. Evident că am mers la asigurator, să constate şi să pot merge să o repar", a relatat constănţeanul C.C.

"Nu am înţeles de ce, pentru început, mi-a spus că face constatarea pentru parbriz a doua zi, că nu are timp. Ulterior să realizeze că el a deschis un dosar de daună pentru bara din spate, care se vede că a fost lovită şi mişcată de la locul ei, iar a doua zi a făcut un al doilea dosar de daună, pentru parbriz. Practic, el a decis, de la sine putere, să facă din eveniment două evenimente distincte, fără să verifice măcar cum stau lucrurile! De ce? Ca să încaseze nu 300 de euro fransiza, ci 600 de euro. Adică, câte 300 de dosar. Ok, bine, fie! Dar apoi mi-a spus că nu îmi poate da şi vopsitul pentru bară, pentru că pe partea stângă are o mică zgârietură. E insesizabilă. Este o zgârietură pe care am şi declarat-o când am făcut asigurarea la el. Adică, eu am fost de bună credinţă. Adică, el îşi imaginează că pentru problema din partea dreaptă de la bară, cineva va băga levierul să îndrepte bara?! Sau cum poate fi scimbată o bară fără să fie şi vopsită?! Înţelegeţi dvs.?! E absurd şi cred că îşi bate joc de mine, vrea să mă determine să îmi repar pe banii mei, în condiţiile în care eu am dat deja o căruţă de bani când am semnat asigurarea. Plătesc.... ca să ce?", a relatat constănţeanul.

Acesta a precizat că, în condiţiile date, va face sesizări peste tot unde va putea: "Mă pune asiguratorul să fac eu anchetă, să aflu cine mi-a vandalizat sau lovit maşina noaptea în parcare?! Păi, să facă el anchetă şi să vadă dacă problema provine dintr-un eveniment sau din două! Eu să fac ancheta?! Am să fac sesizare şi la Poliţie", a conchis C.C. Acesta a precizat că asiguratorul cu care a semnat poliţa este George Vişan. De menţionat că respectivul nu a putut fi contactat până la încheierea ediţiei.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un caine de om, vad ca asta e specialitatea lui, sa arda pe cei asigurati. Un tigan imputit, ma mir cum de nu ii rupe cineva picioarele
0
0
ZIAR DE CACAT
0
0
de fapt esenta articolului este simpla. Nu va asigurati la asa-numitul george visan. la oricare firma ar lucra el
0
0
Uniqua este cea mai neserioasa firma de asigurari
2
0
Ce treaba are masina ma aici e vorba despre asigurare daca face treba pentru care ia bani asa cum scrie in contract sau nu.
2
1
Mare tre sa fie asta de ati facut voi un articol i v ati dedicat timp si spatiu pt un articol. Cand o sa casune juridicul de la asigurari pe voi va inchide samdramaua si plangeti in pumni pe clanta psdului. Puneti mana si sunati la asigurator si cereti un punct de vedere ca va inchid aia. Vai de capul vostru de jurnalisti. Ati ciupit de o friptura de la asta si ati facut articol...... saracilor
2
1
Saracilor!!!! Put hainele pe voi a matiz si a bratulet la 5 lei. Saracieeeeee
3
3
Asta e genul care o arde cu S500 si cauta cel mai ieftin Lukoil.
6
2
ca volanu' miroase a branza?....
6
4
vai....saraca victima...ziaristi la apelul bocancilor
4
3
cel mai bun casco il au firmele de leasing mult peste leasingul pe pf adica se plateste mai repede si fara discutii ca altfel pierd clientul gras dar aici tanti a vrut neaparat la unica pai in acest caz sa-i iasa pe nas suta de lei economisita lunar decat casco unica mai bine deloc nu uitati sa faceti itp cel mai ieftin posibil dar la casco direct premium iar cu handicapatii agentii lu peste prajit trebuie vorbit pe limba lor adica amenintari si tupeu ca altfel va fura pe fata
4
0
sa ai masina de 150k euro si sa-i faci asigurare casco la uniqua cu fransiza... ceva nu pusca.
9
1
Cand a cumparat cu150 000 euro masina nu cred ca a ramas fara bani in casa deci nu il pot plange Lasand gluma la o parte i se poate intampla chiar si unuia cu o masina de 3000 de euro Daca am facut asigurare full atunci doresc servicii full Daca firma de asigurari are vreun dubiu sa paseze mai departe spre cercetare daca nu sa rezolve problema E cat se poate de simplu Nu cauta nod in papura si nu ma plimba atata timp cat eu am platit pentru servicii E justificata plata sau nu asta trebuie stabilit nu ca ai parcat in garaj sau nu masina nu e ca sa o tii in vitrina sa nu pateasca ceva
9
0
R.C de ce taiati comentariile care nu v-a convin.
8
2
Salut,lucrez la o companie de asigurari si pot spune ca acest articol induce in erroare oameni. Legat de fransiza normal ca ti-a deschis 2 dosare de dauna unul pentru parbriz altul pentru bara spate ,daca era parbriz bara fata mergeau puse dar asa merge si cine zice altfel minte. Singurul mod prin care le pot pune pe acelasi dosar de dauna este daca vine cu o constatare de la politie. Iar partea finala vreau sa iti transmit ca esti tipic roman ,ai S class si iti faci la uniqa toata lumea stie ca sunt varza urmeaza sa imi spui ca stai intr-o garsoniera .Cu ce esti tu special de apari in ziar?
14
7
sa se faca plangere penala pentru abuz in serviciu, sa se ceara daune si atunci isi vor reveni
9
3
La UNIQA sunt aceiasi borfasi care au fost la UNITA. De fapt e aceeasi Marie dar cu alta palarie.
13
0
uniqa ....sunt niste excroci ......platiti un avocat si in proces cu ei ......
15
1
Mergeti ba la Generali. Unica sunt arhimega cunoscuti ca tepari de prima clasa.
10
0
Mai e unu la asirom, figura de lipovean, saten, gras, care traieste pe alta lume. Doar dupa ce l-am informat ca-l dau in judecata pentru abuz in serviciu, s-a linistit!
11
1
Firmele de asigurare s-au transformat in firme de dat teapa ! Am gasit masina parcata pe trotuar cu oglinda lovita si sparta. Cu asigurarea CASCO am fost pentru reparatie. Reparatia a fost gratis dar am fost pus sa platesc franciza care era exact cat reparatia. Si atunci, la ce mi-a servit CASCO ?
10
3
Ce baiat dastept esti tu... Ai un creier sa iti dea pe afara... Ce treaba are masina cu garajul? De unde stii tu ca nu are garaj? Este obligatoriu sa aiba? Vezi de trotineta ta, si nu te mai uita in gradina altuia.. Vrei sa fi ironic, dar nu esti decat jalnic, invidia te roade... Tipic multor romani...
25
5
Cumperi o masina de 150.000 care acum probabil valoreaza 30.000, dar nu ai un garaj in care sa o tii peste noapte
10
32
Stimate sofer, nu te lasa si mergi inainte. Esti acoperit cu o asigurare buna, sa plateasca asiguratorul. Sunt atat de lacomi ca nu vor sa cheltuiasca pe reparatii.
35
2
Visan asta un jegos de om si eu am avut probleme cu el , arogant si pute a branza
29
4
masina de butiqar chinez. Enjoy.
8
23

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614