REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

BĂTĂUŞUL din Mangalia a contestat măsura arestului la domiciliu

BĂTĂUŞUL din Mangalia a contestat măsura arestului la domiciliu

Replica API 2 martie 2020 | 00:00 451

Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanța, au admis, la finele lunii trecute, propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal și au admis prelungirea măsurii arestului la domiciliu, pe durată de 30 de zile, începând de la data de 3.03.2020 şi până la 1.04.2020, inclusiv. Individul a contestat decizia, urmând ca instanţa ierarhică să se pronunţe în acest caz pe 3 martie.

Reamintim că doi adolescenţi s-au luat la bătaie în fața unei case de pariuri din Mangalia. Cei doi s-au certat în cursul nopţii, pe facebook, continuând disputa a doua zi, sâmbătă, 1 februarie. Unul dintre ei a început să-i care victimei, în vârstă de aproximativ 14 ani, pumni până a lăsat-o inconştientă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie şi un echipaj de la punctul de prim-ajutor al pompierilor SMURD Mangalia. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii efectuând manevrele de resuscitare. Minorul a fost, în cele din urmă, resuscitat, fiind transportat la spitalul din localitate în stare gravă, inconştient. ”În jurul orei 13.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație în urma căreia o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe o rețea de socializare, din ziua precedentă. Astăzi, cele două persoane s-au întâlnit întâmplător, iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feței. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital în stare comatoasă. Polițiștii constănțeni continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice”, potrivit anchetatorilor. Menționăm că ancheta a fost preluată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care au dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor, din infracţiunile de vătămare corporală şi tulburarea ordinea şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în infracţiunile de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. La mijlocul lunii februarie, procurorii au cerut înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu arestul preventiv, cerere ce a fost admisă de instanța de fond, însă, la apel, judecătorii au decis ca acesta să rămână la domiciliu, iar acum s-a cerut prelungirea măsurii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I arzi tu pe fraieri cand iesi stai linistit 3 ani trec repede te mai antrenezi un pic si o sa fii smeker politia din Mangalia doarme ia sa vezi noaptea pe la El Greco cum parcam ca smecherii si nu ne face nimeni nimic.
0
1
Ies dupa 3 ani si va arat eu cne e mai smecher atunci. Ciocu mic daca nu stii bataie nu de dai mare e o regula. Vino la sala si trage din greu si tupa aia dai cu gura. Daca esti puisor de gaina taci si ciuguleste si tu pe unde poti ca te bat cocosii altfel
1
4
Diferente mari intre Mangalia si Caracal nu prea sunt,in afara de pozitia geografica . De fapt cam toate oraselele romanesti isi au gastile lor de cacanari cu muci in capete,cu aere de superiori si de fapt niste infecti ordinari.Autoritatile locale sunt si ele praf si lumea nu are de ce sa aiba incredere in ele. Cate unii din acesti oameni ai justitiei isi fac datoria cu adevarat si atunci cazurile devin subiecte de stiri,asa de rare sunt.
4
0
vrea sa mai omoare citiva mai mici cu 3 ani decit el.Mare sportiv,mare caracter,viteaz cocalarul.Si asa zisul lui antrenor care nu l-a invatat nimic. In pirnaie pina mori ba sa stai,ca e mai bine!
7
0
cum adica, se vrea liber, nu are remuscari macar dar nu e un pericol pentru societate, ce clan il sustine, in ce sunt implicati parintii? lasati vrajeala cum ca nu au ocupatie fiindca au nu ai masina si smartphone cu internet acces la sala de fitness si hainute bune daca nu ai ocupatie din ce banda fac parte?
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212