REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

BĂTUTĂ CU LEVIERUL ÎN PLINĂ STRADĂ DE UN RECIDIVIST CARE A FUGIT ÎN PĂDURE

BĂTUTĂ CU LEVIERUL ÎN PLINĂ STRADĂ DE UN RECIDIVIST CARE A FUGIT ÎN PĂDURE

Replica API 11 septembrie 2018 | 00:00 369

Neşcolarizat, dar CAMPION la infracţiuni

Neşcolarizat, dar CAMPION la infracţiuni

Bogdan Mustafa este cunoscut cu antecedente penale, el mai fiind condamnat în trecut. Însă, acest lucru nu l-a făcut să se gândească de mai multe ori înainte de a acționa, astfel că s-a apucat și și-a bătut o rudă cu levierul, în plină stradă, până ce a băgat-o în spital, după care a fugit în pădure și s-a sustras urmăririi penale. Anul acesta, judecătorii l-au condamnat pentru tentativă de omor și i-au contopit pedepsele, rezultând cea de 5 ani și 6 luni.

Acesta este acuzat că a lovit o rudă de a sa, fiind vorba despre o femeie, cu levierul, în plină stradă, în Mihail Kogălniceanu, la nivelul capului și membrelor superioare, ea fiind internată circa 19 zile. Totul a izbucnit pe baza unui conflict izbucnit cu o zi în urmă, când victima ar fi lovit cu palma două fete, surorile lui Mustafa. După ce a bătut-o pe femeie, a fugit în pădure, sustrăgându-se urmăririi penale.

Așa cum este precizat și mai sus, Bogdan este o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii. Spre exemplu, lucrătorii Biroului Rutier Medgidia, la data de 9.09.2014, în jurul orei 13.30 au oprit pentru control autoturismul marca Dacia, model 1310, de culoare gri, cu numărul de înmatriculare CT 86 LUC, care se deplasa pe strada Călugăreni, dinspre strada Lupeni către Mehmet Nyazi.

La volanul autoturismului a fost identificat chiar el, persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat că autoturismul îi aparţine lui Asan Burlai din luna august 2014, când l-a achiziţionat de la o persoană din comuna Mihail Kogălniceanu, fără a întocmi în acest sens documente translative de proprietate.

La data de 9 septembrie autoturismul nu era asigurat obligatoriu cu poliţă R.C.A., fiind însă verificat tehnic în termen. Având în vedere vârsta inculpatului (minor) şi faptul că este neşcolarizat, acesta nici nu ar fi avut cum să obţină permis de conducere categoria B. De asemenea, el figurează în fişa de cazier judiciar cu condamnări pentru fapte de furt calificat, violare de domiciliu, distrugere prin incendiere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie la ciori
0
0
Ce ai facut mishule? Iar te ai apucat sa bati femei? Mishu cel care uraste femeile pt ca si el vrea sa fie una
3
0
Tiganul fara stapan e doar un animal vagabond.
6
0
Se vede dupa limbajul folosit ca esti tigan , bai aliniaza te societatii spurcatule , ca daca traiai pe vremea lui antonescu vaporul de carton scria pe voi toti , pina una alta sunteti cam toti scursurile societatii cu dihoarea aferenta dupa voi, daca intelegi romaneste....... Haidahuuuu dupa voi.......
9
0
cautati-l pe CIPI BOBE . el e agresorul
3
1
Tiganii isi marita fetele de la 8 ani , traditie ziceti voi , da nu ziceti ca luati si bani , ca si cum voi nu va violatii copiii direct il trimiteti la alti tigani jegosi sa profite de ele , ducetiva draq in India inpoi .
18
0
Bai asta care vrei sa moara tigani, ai grija ca si tu ai in vene sange de tigan. Si macar tigani nu isi violeaza copiii, nepotii, mamele sau frati asa cum fac romanii. Asa ca jaa la munca da-te-n gatuu ma-tii de roman jegos , sa faci banii sa imi platesti mie asistenta sociala! Ha ha haaaaa
2
17
Moarte tiganilor!!!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108