REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Bayern, de neoprit! Bavarezii au cucerit și Supercupa Germaniei după victoria cu Dortmund

Bayern, de neoprit! Bavarezii au cucerit și Supercupa Germaniei după victoria cu Dortmund

Replica API 2 octombrie 2020 | 08:37 1346

Bayern Munchen face colecție de trofee. După Bundesliga, UEFA Champions League, Supercupa Europei a venit rândul Supercupei Germaniei, după victoria cu 3-2 în fața Borussiei Dortmund.

După o înfrângere rară cu 4-1 în campionat, Bayern a revenit. Nu că s-ar fi îndoit cineva. Echipa lui Hansi Flick și-a mai adăugat un trofeu în palmaresul acestui sezon după ce anterior a cucerit Bundesliga, UEFA Champions League, Cupa Germaniei și Supercupa Europei.

După un început de meci în care ambele echipe și-au creat ocazii, ba chiar a părut că jocul Borussiei este mai fluid și ar putea pune mai multe probleme, eficiența baverzilor și-a spus cuvântul. Faptul că golul a venit chiar de la un corner al lui Dortmund ar trebui să-i dea motive de îngrijorare lui Lucien Favre: în minutul 18 Alphonso Davies a găsit o pasă extraordinară pe contraatac pentru Muller cel care l-a găsit la rândul lui perfect pe Lewandowski. De aici, polonezul i-a pasat simplui Tolisso, care a marcat fără probleme din careu.

Borussia Dortmund nu a părut capabilă să profite de linia defensivă avansată a baverezilor iar Erling Haaland a părut o figură apăsată de singurătatea din ofensiva oaspeților. De profitat a profitat tot Bayern în minutul 32 când centrarea lui Davies a ajuns la timp pentru cursa târzie a lui Muller, cel care a lovit impecabil cu capul pentru a face 2-0.

Bayern - Borussia Dortmund. Bavarezii, din nou prea buni

Borussia Dortmund părea să piardă complet controlul partidei însă o pasă greșită a lui Benjamin Pavard de care a profitat în cele din urmă Julian Brandt pentru a marca le-a oferit speranțe oaspeților în finalul reprizei secunde.

A doua parte a început cu un contraatac prefect pentru Dortmund. Perfect până la finalizare pentru Meunier, rămas singur cu Neuer, a trimis mult peste poartă. Genul de ocazie pe care nu vrei să o ratezi cu Bayern Munchen.

În minutul 55 însă în sfârșit Bourssia a profitat de linia defensiva extrem de avansată a bavarezilor: pasa filtrantă a lui Delaney l-a găsit fix unde trebuie pe Haaland. Norvegianul doar atât aștepta: s-a conformat și l-a învins pe Neuer fără probleme.

După golul egalării, Borussia a controlat mult mai bine partida iar Haaland a irosit o ocazie uriașă singură cu Neuer. Cu toate acestea, a fost nevoie doar de o greșeală a lui Delaney care a pierdut mingea în propria jumătate pentru ca echipa lui Flick să fie letală. Kimmich a șutat din careu direct în Hitz, însă respingerea a ajuns cumva tot la fel iar mingea a ajuns tot ”cumva” în poartă.

Așadar mașinăria de trofee numită Bayern Munchen merge în continuare la turație maximă, potrivit eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mia san mia . tradus Noi suntem noi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108