REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Bazinul de înot din Tomis Nord va fi REABILITAT… la PAŞTELE Cailor

Bazinul de înot din Tomis Nord va fi REABILITAT… la PAŞTELE Cailor

Replica API 25 iulie 2020 | 00:38 1621

Dacă la începutul verii, constănţenii primeau vestea că bazinul de înot de lângă Liceul Teoretic “George Călinesu” va fi renovat după 30 de ani, de către Primăria Constanţa, iată că visul reamenajării acestuia este tot mai departe de realitate.

Două milioane de lei au fost alocate în şedinţa ordinară din luna mai a Consiliului Local Constanţa, pentru renovarea şi punerea bazinului de înot în funcţiune. La acel moment primarul oraşului, Decebal Făgădău, afirma că, pe lângă bazin, vor fi amenajate şi vestiare pentru elevi şi profesori, iar sistemul de iluminat va fi complet refăcut.

Ce s-a petrecut între timp

Potrivit reprezentanţilor primăriei, a fost depusă documentaţia pentru reabilitarea bazinului de înot din Tomis Nord.

“Primăria Municipiului Constanța a depus la CNI (Compania Națională de Investiții) documentația pentru reabilitarea bazinului de înot al Liceului Teoretic „George Călinescu“, prin programul cu acest specific al Companiei. Primăria Constanța a elaborat studiul de fezabilitate aferent acestui proiect și a depus întreaga documentație la CNI. Așteptăm răspunsul CNI pentru a vedea dacă bazinul a fost inclus pe listă pentru reabilitare”, au declarat reprezentanţii primăriei.

În prezent, imaginea dezolantă a bazinului este completată de buruienile crescute cât gardul, dar şi de constănţenii care tranzitează zilnic zona şi care îşi aruncă gunoaiele pe unde apucă.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adevarul ca nu se mai preteaza sa se faca bazin acolo.unde mai exista bazin in aer liber intre blocuri si plin de copaci pe acolo? pai numai intretinerea cat ar costa..asta sa arate mereu bine.Sa faci investitie si apoi sa vina tot cartierul moca..iar nu merge.pai asa a vost pe vremuri..s a deschis..au venit toti sa se balaceasca in el..apoi s a umplut de jeg..frunze si pisici moarte..apoi s a inchis.Istoria se repeta.Trebuie facut acoperit..un complex sportiv ingrijit..dar nu este loc ptr asta,deci despre ce vorbim?maibine face spatiu verde..loc de parcari etc decat o alta investitie ratata..
0
0
E loc de un bloc acolo
1
0
Vine Murad il ia si pe asta gratis.Il reabiliteaza el.
2
0
Incetati cu ideile astea de reabilitare a oricarei ruine comuniste numai pe motive de nostalgie. Este o investitie foarte mare de la 0 intr-o zona in care chiar nu se preteaza. Daca tot s-ar gasi fonduri pentru o astfel de investitie atunci s-ar putea face in cadrul unui proiect mai amplu.
0
1
ce frumos era acolo inainte.......
3
1
ca marim HC in schimb..aia merita
4
1
Cu Fagadau la conducerea orasului, nici o sansa pt acel bazin.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212