REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

BEAT MORT, a plecat din CLUB și s-a RĂSTURNAT cu MAȘINA SOȚIEI

BEAT MORT, a plecat din CLUB și s-a RĂSTURNAT cu MAȘINA SOȚIEI

Replica API 9 mai 2021 | 23:21 7056

Ionuț I. a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost a condus autoturismul, băut fiind, iar pe DJ228 către localitatea Nazarcea, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. La testarea cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii descoperind și faptul că Ionuț I. nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Ce a declarat Ionuț I.

Cu ocazia audierii în calitate de suspect, Ionuț I. a declarat că în ziua accidentului de circulație a fost într-un club din Constanța, unde a consumat cantitatea de aproximativ patru pahare cu alcool, iar în jurul orelor 4.30 a plecat din club, singur, cu intenția de a ajunge la locuința sa închiriată. Întrucât pe drum s-a certat la telefon cu soția sa, a hotărât să meargă la Cernavodă, la adresa sa de domiciliu. În legătură cu accidentul în care a fost implicat și modalitatea de producere a acestuia, suspectul a declarat că nu își mai amintește decât că atunci când a ajuns în localitatea Nazarcea, s-a răsturnat cu autoturismul marca Audi, pe care îl conducea, fiind singur în mașină. În legătură cu autoturismul marca Audi, suspectul a declarat că acesta este al soției sale, iar în seara respectivă autoturismul a fost condus de acasă până în Constanța de prietenul său. În momentul în care s-a hotărât să meargă singur până la Cernavodă, deoarece s-a certat cu soția sa, nu i-a spus nimic acesteia despre intenția sa, așa că aceasta nu a știut că el se află la volanul autoturismului. Fiind audiat în calitate de inculpat, Ionuț I. a declarat că își menține în totalitate declarația pe care a dat-o în calitate de suspect și că recunoaște și regretă săvârșirea faptei. Totodată, inculpatul a precizat că urmează să plece în Anglia pentru a se angaja cu contract de muncă.

Ce a spus instanța

La stabilirea pedepsei instanța a avut în vedere că inculpatul a condus un autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, provocând un accident rutier, fără a avea permis de conducere dar și că Ionuț I. nu are antecedente penale, a recunoscut comiterea faptelor, este căsătorit și are loc de muncă. Instanța a decis condamnarea lui Ionuț I. la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare sofer Ionut I
2
0
Audio, partzar, pleaca pe Anglia, club. Toate elementele constitutive ale calitatii de cocalar infect.
4
0
relevanta mare ca e casatorit si n-are antecedente penale si vrea sa munceasca legal in anglia, deh.. e familist omu cu siguranta nu putea ucide pe nimeni. morala, e buna si casatoria la ceva.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468