1.6° Constanța Sâm., 4 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6264
1.6° Constanța Sâmbătă, 4 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6264

Becali s-a proclamat manager general la FCSB, în locul lui Mihai Stoica

Victor ROTARU 2 decembrie 2022 | 15:11 2825

Deși FCSB are un manager general, în persoana lui Mihai Stoica, Gigi Becali spune că i-a luat locul acestuia în cadrul clubului.

"Sunt manager general acum. Hagi stă și pe bancă, eu n-am dreptul să stau pe banca?  N-am zis că fac eu echipa. Am zis “știți cine face echipa”, e o diferență. Nu mai stau să filozofez despre chestiunea asta. Eu sunt stăpânul și eu stăpânesc și toată lumea trebuie să-mi slujească.

Eu nu mă duc să fac lucruri tehnice, nu mă duc la antrenamente. Eu doar văd cum arată oastea mea, cine poate și cine nu. Eu i-am ales pe luptătorii ăștia și pot să-mi dau seama.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

La ora asta, vreau să terminăm pe locul trei anul ăsta, asta îmi doresc acum. Trebuie să câștigăm toate meciurile de anul ăsta, după o să vedem", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Însă, la cât de mult își schimbă declarațiile patronul și acum managerul general al FCSB nu ne mai surprinde dacă va anunța în curând că va prelua și funcția de antrenor. Neoficial, deja o are.
Vinde echipa pentru 20 de milioane de euro

Gigi Becali a vorbit din nou despre retragerea din viața publică și din fotbal și a dezvăluit care este prețul pentru care ar renunța acum la FCSB: 20 de milioane de euro.

Mihai Stoica și Gigi Becali

"În momentul în care mă voi retrage din viața publică, atunci o să văd cum dau echipa. Doar n-o să las moștenire o distrugere. Fotbalul e periculos, e patimă, poate să distrugă familii. N-o să las moștenire la fetele mele. Acum, dacă cineva dă 20 de milioane, o dau. Cu tot cu jucători o dau! Am dat 2,3 milioane de dolari când am luat-o de la Talpan. Au dat-o generalii și cu toți miniștrii, nu mai contează. La ora asta, am 7 milioane de euro dați. Păi, 10 și cu 7 fac 17. Și mai vreau 3 milioane să câștig. Munca mea, emoțiile mele. Dacă dă cineva 20 de milioane, o dau. Dar, niciodată nu voi lăsa moștenire familiei mele echipa de fotbal", a mai declarat Gigi Becali, la Pro Arena. În cursul acestei săptămâni, Gigi Becali a ales un nou antrenor pentru FCSB: Leonard Strizu a intrat deja în pâine, stând pe banca tehnică a roș-albaștrilor la victoria cu 3-2 de la Botoșani, într-un meci-restanță din Superliga, potrivit adevărul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

In tine rage prostia si invidia
0
3
Pasul asta e începutul sfârșitului...cu regret o zic ptr ca din 86 țin cu steaua
3
1
Rasa asta behaie urat. Neam de oieri ati fost, nu va spala nimic. Behaitori, nespalati, inculti, hoti si cam tot ce poate fi rau si p***t in voi sunt adunate
8
6
Bearca si bătrâna poate sa pupe toate crucile din Ro, ca tot in Iad ajunge, mai are putin
7
3
Foarte bine. Nu este echipa omului.Ce vi se pare ceva asa oau.Nu tot el face și echipa?
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
104533292544
5/49
17632273113
joker
161323715