REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor: „O neica nimeni“

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor: „O neica nimeni“

Replica API 27 mai 2022 | 00:00 1022

Bianca Drăgușanu a avut parte de o întâmplare destul de neplăcută, după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor, din cauză că a vopsit blănița imaculată a cățelușului ei, cu vopsea roz.

Blondina și-a exprimat revolta pe Instagram, unde a povestit întreaga întâmplare. Vedeta a trecut printr-o sumedenie de situații scandaloase în ultima vreme și părea că lucrurile s-au mai liniștit în viața ei, după împăcarea cu Bădălău.

Iată că ghinionul continuă să o urmărească pe divă, care tocmai a dezvăluit pe Instagram, cum, în timp ce se întorcea de la dentist, a fost sunată de Protecția Animalelor, pe motiv că a fost reclamată pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Acuzațiile au fost desigur o exagerare și au fost generate de faptul că Bianca a vopsit blănița micuțului patruped pomeranian în culoarea roz.

Bianca Drăgușanu și-a vopsit câinele în roz

Vedeta a ținut să clarifice că această procedură nu este una periculoasă și că și-a dus cățelușul la un salon de fițe, unde oameni profesioniști s-a ocupat de blănița animalului, folosind o vopsea specială, care nu este toxică și prin urmare nu are efecte nocive.

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (...) .”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

,,Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (...) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (...) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană", a continuat Bianca, scrie click.ro.

Bianca Drăgușanu, Bassam Dabbas

Bianca Drăgușanu, apariție provocatoare, în brațele unui bărbat celebru

Bianca Drăgușanu a apărut recent într-o ținută de gală, alături de un bărbat foarte cunoscut și nu, nu este vorba de Gabi Bădălău. Diva s-a afișat la un eveniment monden în brațele lui Bassam Dabbas, faimosul stilist al vedetelor, cunoscut pentru aparițiile sale excentrice.

Diva Bianca a purtat o rochie argintie, astfel că strălucea din cap până-n picioare, la propriu. Blondina a fost numai zâmbete la eveniment și a pozat provocator împreună cu renumitul stilist, ca să-i arate lui Bădălău ce pierde.

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a ajuns într-un moment de acalmie, căci cei doi și-au negociat împăcarea, iar afaceristul a dus-o pe divă pe moșia familiei sale, din Bolintin Vale, chiar la nunta lui Nicole Cherry.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
What the fuck reprezinta Bianca a**a pentru romani,ca tot ni se baga pe gat cu de-a sila, prin media ? Sunt subiecte cacalau,sunt si femei admirabile cu adevarat,le ce bun sa fim indopati cu Biance si alte p*******? Zau asa,avem si modele pe bune,insa nu sunt promovate.
0
0
te rog sa-mi vopsesti si mie motanul ... am un motan de vreo 35 kg...dar sa fie vopsit bine...daca se poate sa fie vopsit mai bine decat VELEA..ca sa sperii noaptea lumea prin cimitir...te rog sa fie bine pictat...asa ca VELEA.. multumesc draga BIANCA..
1
0
vedeta ? o parasuta. un ciborg. toata numai operatii. parca e din plastic. mintea oricum e din plastic.
1
0
de cind e borfetul a**a vedeta ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108