REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bilele de beton din stațiunea Mamaia continuă să fie scoase din elementele de susținere. Poliția Locală a prins un făptaș!

Bilele de beton din stațiunea Mamaia continuă să fie scoase din elementele de susținere. Poliția Locală a prins un făptaș!

Replica API 13 septembrie 2019 | 01:05 524

Săptămâna trecută, reprezentanții autorității publice locale au identificat aproximativ 50 de bile din beton care delimitează pista de biciclete din Stațiunea Mamaia și care au fost scoase din elementele de susținere ori lovite cu autovehiculul, de persoane rămase necunoscute, fapt pentru care au fost făcute demersurile legale, fiind intensificate controalele pentru depistarea celor care săvârșesc acest tip de fapte antisociale care îi pot pune în pericol pe bicicliști și pe cei care se deplasează cu roller skate /haverboard/trotinetă.

Astfel, la data de 11.09.2019, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au identificat un conducător auto care a scos și mutat cu bună știință, fără însă a-l deteriora, un element de susținere, de câteva kilograme, a unui ornament din dotarea urbană pentru a staționa neregulamentar un autovehicul.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Constanța a recunoscut fapta săvârșită pe faleza din Stațiunea Mamaia si a fost sancționat contraventional cu amendă în valoare de 500 lei, în conformitate cu prevederile art.7, pct.7 din H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ceva mai urat nu am vazut.. gogoloaie ce raman in istorie ca fiind c cuiva
1
0
Parerea mea si doar a mea: sunt niste porcarii acele bile! Cand parchezi, iesi de 2-3 ori din masina ca sa te asiguri, inaintand cate 10-20 de cm de fiecare data. Cu teama de a lovi masina. Si, de multe ori, tot o atingi putin. Acolo erau necesare niste borduri putin inalte, in care sa se opreasca roata masinii. Si toate masinile ar fi fost aliniate perfect, estetic si practic.
4
0
a montat bilele ? Ca daca le montam eu nu le mai clintea nimeni !!!
5
0
Prindeti-i pe toti dementii acestia si sanctionati-i drastic. Niste ordinari.
3
1
Trebuie mai multi politisti la vanatoare de hoti. Acum degeaba se intensifica actiunile. Vara a trecut, din pacate. Daca erau constanteni, le furau de asta iarna. Clar ca taranusii veniti pe litoral cu papucii lor fosnaitori...fas, fas fas..
10
1
la intersectia cuzavoda cu mircea gipanoshii su scos dalele. nui vede nimeni ?
5
1
Luam una o vopsim sa arate ca o minge si cu logo"adidas" cu tot,o asezam strategic in parcare la primarie spre trepte,vis-a-vis la o distanta de 50 de m "plantam"un grup de copii...agitati de la Haribo si multa ciocolata si instruiti sa strige in stil clasic atunci cand vad ca iese vreo mortaciune politica din institutie : VA RUGAM FRUMOS NE DATI SI NOUA MINGEA!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108