REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

BIȘNIȚAR de ȚIGĂRI din zona GĂRII, SĂLTAT de POLIȚIȘTI și aruncat după GRATII

BIȘNIȚAR de ȚIGĂRI din zona GĂRII, SĂLTAT de POLIȚIȘTI și aruncat după GRATII

Replica API 13 februarie 2021 | 22:50 2445

Un bișnițar de țigări ce frecventa zona Gării a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată. Individul, cu antecedente penale, în decurs de aproape 3 ani de zile, a fost prins de nu mai puțin de 16 ori comercializând țigări de contrabandă.

Onasis Mustafa, un binecunoscut bişniţar care acţiona în zona Gării din Constanţa, a fost cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă asimilată în formă continuată. Astfel, în intervalul noiembrie 2015 - ianuarie 2018 (16 acte materiale) acesta a fost depistat deţinând și comercializând, pe raza municipiului Constanţa, cantitatea totală de 341 pachete cu țigarete timbrate și netimbrate provenite din contrabandă, diferite mărci, ce nu prezentau niciun fel de banderole de siguranță (timbru de siguranță) emise de autoritățile române, cauzând un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare de 3633,47 lei. Individul, în vârstă de 43 de ani, cu antecedente penale, în decurs de aproape 3 ani de zile, a fost prins de nu mai puțin de 16 ori comercializând țigări de contrabandă. Locul unde acesta acționa preponderent era Gara Constanța, acesta fiind amendat de fiecare dată, marfa fiindu-i confiscată.

Își va petrece următorii 5 ani după gratii

Pe numele lui Onasis Mustafa, Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată. Acesta a fost identificat, în data de 11 februarie a.c., de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, fiind escortat și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lau prins pt ca nu a vrut sa dea spaga
1
0
Cred ca asta nu a dat spaga la timp la polizai.Chiar e ceva de ras.Mazare,Constantinescu,Prea sfintitu Spagoveanu si cati ca ei au furat Constanta de au rupto si ii paziti sa nu le luati averea si bani.
1
0
Cand intra in puscarie aia de la gara, de ce pentru 5 cartoane; cand intra in puscarie done, nas si alti retarzi, dar pe aia de la gara nu ii vede nimeni? Ce idioti sunteti.
1
0
Asa am reusit sa ma las de fumat !
1
0
l-au prins pe Onanis!
3
0
Mai bine ai saltati pe cei care aprovizioneaza piata nu pe astia cu 4-5 cartoane
5
0
Bravo locala
2
1
L-au luat pe asta de la gara,,,ka la prhosti; cica daca-i duci la gara, se urca-n tren!,,De ce nu s-au dus in port,,,vint kontainerele pline cu tigari de kontrabanda saptamanal,,,
8
0
Multa muie
1
1
Pai astia sunt prin totate pietele decand lumea. Acum l ati gasit voi pe unul. Mars in plm mea. Colcaie Cta de toti jegosii si voi ati gasit unul in gara . Si pe ceilalti????
5
2
Fumatul interzis
1
0
Mazare a a dus prejudiciu statului de 114 milioane de euro si are condamnare doar de 9 ani, dar o sa scape mai repede. Asta cu prejudiciu de 3.600 lei, are 5 ani de condamnare. Mai vreti ceva?
13
2
Si in Piata Grivitei Politia Locala este prezenta zilnic pentru combaterea acestui fenomen de comert cu tigari de contrabanda.Am fost de fata cand au luat mai multe persoane care fac comert cu tigari. Am observat ca au politisti in civil care ii vaneaza pe bisnitari dupa care intervin cei echipati. Foarte bine Politia Locala.
15
0
Politia Locala a lichidat acest comert ilegal cu tigari in zona garii cat si in pietele tomis 3, brotacei, eden, ciresica.
13
0
Astia cu tigari sunt...gainari. Vrem sa-i vedem pe aia cu etno-botanice la puscarie. Un pachet de tigari costa la producator 3 lei si ajunge pe piata 22 de lei. Care sunt hotii?
13
2
Ce realizare! Sunt bisnitari prin tot orasul unde in general e trafic de multe persoane. Cu vocea in surdina spun toti...Vreti tigari? Vreti tigari? De la revolutie incoace sunt astia, dar nu-i vede nimeni. De ce? Era atat de simplu sa fie depistati.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468