REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Blaga:Cristian Preda nu a vrut să candideze, e cuvântul meu contra cuvântului lui

Blaga:Cristian Preda nu a vrut să candideze, e cuvântul meu contra cuvântului lui

Replica API 19 decembrie 2012 | 00:00 214

Vasile Blaga a declarat marţi că unii dintre colegii din partid şi-au câştigat puncte în opinia publică atacând partidul, precizând că dacă ar fi acceptat propunerea Colegiului Director prin care erau excluşi cei care discutau partidul în afară, atunci Cristian Preda ar fi fost acum exclus din PDL.

,,De domnul Critian Preda... Am avut o discuţie în Colegiul Director de vineri. Dânsul a şi spus că a fost ameninţat că dacă va mai spune va fi dat afară din partid. Mi-a mulţumit în acelaşi timp că sunt cel care i-a cerut scuze după ce a fost dat afară din partid, şi nu eu l-am dat afară din partid", a spus el fiind rezent într-o emisiune la B1 Tv.

Preşedintele PDL a reiterat faptul că el i-a propus lui Cristian Preda să candideze la parlamentare, dar europarlamentarul nu a dorit acest lucru, acuzându-l astfel că nici măcar nu a fost la sediul de campanie al ARD-ului pentru a ajuta. ,,Unii dintre aceşti colegi au câştigat puncte în opinia publică făcând un singur lucru: atacând partidul. Eu i-am rugat să candideze. Dacă nu au dorit să candideze, obligaţia lor, mai ales cum e domnul Cristian Preda prim-vicepreşedinte al partidului, era să nu se mişte din sediul de campanie, cum de exemplu a făcut un alt europarlamentar Traian Ungureanu, sau cum a făcut domnul Stolojan. Nici nu a dat pe acolo", a punctat democrat-liberalul.

La remarca moderatorului care a afirmat că Preda a susţinut că el este cel care i-a propus lui Vasile Blaga să candideze la alegerile parlamentare, iar liderul PDL a spus că o să analizeze, Blaga a precizat că în această situaţie este cuvântul lui împotriva cuvântului lui Preda. ,,Cuvântul meu împotriva cuvântului domniei sale. Partidul ştie care este adevărul, întrebaţi-l pe domnul Stolojan, sau pe doamna Monica Macovei", a afirmat preşedintele PDL.

El a mai spus că dacă ar fi acceptat propunerea Colegiului Director prin care cei care discutau despre partid în afara lui să fie excluşi, Cristian Preda nu ar mai fi fost azi membru PDL. ,,Dacă aş fi acceptat propunerea Colegiului Director de vineri, pe care nu am acceptat-o, în care să fie declaraţi înafara partidului cei care discută partidul, îşi spun punctele de vedere nu în interior, ci în afara partidului, astăzi nu mai era membru de partid. Dar eu am venit cu propunerea, hai să mergem pe buna credinţă a fiecăruia. Dacă domnul Preda are o altă interpretare faţă de ceea am spus eu îl rog să o spună. Până la urmă vom fi obligaţi să luam măsuri", a conchis Vasile Blaga.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108