REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Bogdan Bola: PSD stă foarte bine în același pat cu PNL și se iubesc tare

Bogdan Bola: PSD stă foarte bine în același pat cu PNL și se iubesc tare

Virgil STOIAN 21 octombrie 2023 | 00:00 1973

Forța Dreptei, partidul condus de fostul premier Ludovic Orban, încearcă să se facă cunoscut la Constanța, tineretul partidului cutreierând orașul și județul, pentru cooptarea de noi membri și nu numai. Bogdan Bola, deputat și viitor candidat la primăria Constanței, a vorbit, pentru Replica, despre cum este văzut partidul la Constanța, despre viitoarele alegeri și prezența la vot dar și despre alianța PNL-PSD, la nivel local.

Bogdan Bola: PSD sta foarte bine in acelasi pat cu PNL si se iubesc tareBogdan Bola

Bogdan Bola consideră că un mare plus în fața constănțenilor îl constituie faptul că mulți dintre adepții Forței Dreptei sunt noi în politică: „Atitudinea clasei politice din ultimul an, trădarea PNL-ului, pe care a făcut-o propriului electorat a făcut ca oamenii să fie și mai scârbiți de politică. Echipa noastră este una tânără, mulți dintre ei nu au mai făcut politică și au intrat cu inima deschisă în organizația noastră și asta ne aduce un mare plus în fața constănțenilor. Spre surprinderea noastră, oamenii chiar stau să ne spună care sunt probleme noastre, ce îi doare și ce vor pentru orașul Constanța și asta nu înseamnă PNL-PSD. Dar vedem și noi faptul că unele partide folosesc demagogia și astfel câștigă tot mai mult electorat.

Deputatul speră ca în 2024 lumea să iasă la vot în număr cât mai mare: „Eu sper ca oamenii să iasă cât mai mulți la vot pentru că asta înseamnă că oamenii vor într-adevăr schimbarea, însă mi-e teamă ca infatuarea unor politicieni să nu facă lumea să nu iasă la vot.

Nu mă interesează ceilalți contracandidați la primăria Constanța

Din câte știu eu, Cupșa nu și-a declarat intenția de a candida din partea AUR. Pe noi nu trebuie să ne intereseze ce fac ceilalți, ci ceea ce le transmitem oamenilor, cum putem să îi ajutăm. Pe mine nu mă interesează ce face alt contracandidat la primăria Constanța ci ceea ce facem noi, ce puteam noi să facem pentru a transforma orașul în ceva bun.”, a transmis Bogdan Bola.

Bogdan Bola: PSD sta foarte bine in acelasi pat cu PNL si se iubesc tareEchipa Forța Dreptei de la Constanța

„Alianța PNL-PSD este una evidentă, PSD nici măcar nu mai încearcă să facă opoziție măcar așa de ochii lumii. Din punctul meu de vedere atât PSD-ul cât și PNL-ul și-au trădat electoratul, în 2020 sloganul era: «Votați cu PNL, să scăpăm de PSD». Uite că nu am scăpat pentru că anumite personaje, ușor sinistre, au preluat conducerea partidului și acum PSD stă foarte bine în același pat cu PNL și dragostea este foarte mare. Eu sper că vom reuși să le arătăm constănțenilor în 2024 că putem să aducem niște oameni dornici de schimbare în bine”, a încheiat deputatul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se inteleg si la sex? Bine, neamule! Altfel poate venea politia sexuala si nu era bine.
1
0
tasu l a adus in partid nu el.este un copil fara drepturi omul asta nu are valoare.daca vor sa se faca cunoscuti si la constanta nu cu bola.clar
0
0
Chestia cu tradarea las-o mai usor asa, ca si tu ai facut acelasi lucru, te-a scos parlamentar PNL si apoi te-ai mutat la alt partid si dai in aia care te-au adus in parlament.
2
0
Numai parliti ai în echipa ta. Unu de doamne ajuta nu întâlnești. Traseistul ala de Tănase,vai de mama lui,probabil spera la postul de arhitect al orașului sau un consilier. Aduna oameni de calitate pe lângă tine,ai oameni nașpa,nu ai nimic intr-un domeniu.expui niște oameni care nu au treaba cu anumite domenii. Cu cine vrei sa defilezi tu la primarie? Ma uit pe poze și e trist. Tu i-ai ascultat vorbind mai mult de 2 fraze pe oamenii aia? Sunt sigur ca din aia unii se vor consilieri. Prin urmare,ce e acum printre consilieri,asa vor fi și cei din echipa ta. Deci,NU te vom vota Bola.
9
0
Mare politician. Hai sa fim seriosi are asta fata de primar? Raspuns NU. Nu a reusit sa intre in baroul constanta de destept ce este. Prefera sa fie avocat in orasele mai mici. Deci oare este capabil?
8
0
ASA E STAU IN PAT SI TE ASTEAPTA SI PE TINE SI PE TACATU DE LA ITM SA VA REGULEZE PE AMINDOI !
5
0
Ai uitat de unde ai plecat cand te pupai cu membri PSD și PNL un mare excroc ești sifon afemeiat visezi primar o sa vezi tu primărie cand nu mai face pisica miau
9
0
Astia au voie sa puna kkturile lor de ftzuici pe masini? A inceput campania electorala si nu stim? Poate se sesizeaza garda de mediu ca polueaza cu flyierele lor.
13
1
si papagalu asta, de cand face politica? pe el, stergeti ba mucii si apoi vorbeste, k tactu e un per vers, colecteza spagi, doi impostori aste sunteti, mars la albania..
12
1
psd si pnl, stau bine in pat, stropiti cu aghiasma straina....
6
1
Tati cu cine “sta in pat” director de atatia ani? Nu ii place pensia s-a intors sa mai capuseze putin itm-ul, dar presupun ca asta ti se pare normal, tu pe altii ii vezi
12
2
gen Bola au ajuns sa dea sfaturi.La că cat ci tine și cu boșorogu de tactu.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468