REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Bogdan Despescu atenționează polițiștii să evite abuzurile: Avem toleranță zero

Bogdan Despescu atenționează polițiștii să evite abuzurile: Avem toleranță zero

Replica API 2 mai 2020 | 00:09 2405

Chestorul-șef de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat la Interne, a transmis vineri un mesaj către toți angajații din sistemul de ordine publică: nu contează cine este și structura din care face parte, nu se va permite încălcarea legii.

Bogdan Despescu

Mesajul vine după ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat joi seară că „avem probleme cu Poliţia locală care amendează, care nu respectă toate prevederile ordonanţelor în litera şi spiritul fiecărei ordonanţe”.

Bogdan Despescu a declarat că situațiile în care au fost reclamații legate de intervențiile polițiștilor locali se află în verificare și „în functie de rezultat vor fi măsuri”. „Dacă cineva încalcă legea, nu contează cine este și de unde vine, noi nu admitem în niciun fel încălcarea legii. Toleranță zero pentru abaterile de la lege, indiferent din ce structură face parte”, a declarat Bogdan Despescu, la Digi24, citată de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iohannis PLAVANUL MUTALAU OBERKOMANDER MOTHERFUCKER alintat cu gingasi infinita de de romani KAKAT cel MARE
0
0
sa incepi cu mata bai derbedeule,sluga lui kkt cel mare
0
0
fata de ce fac meletenii,sau cetatenii7
0
0
este foarte ciudat si nociv modul bolnavicios in care anumite persoane fara principii si fara caracter dar cu proptele politice devin generali si chestori de mucava. cum sunt promovati se cred dintr-o data destepti si pregatiti
4
1
Au fost oameni care Sau SINUCIS caci nu puteau plati oameni amenzile stii dumneata treaba asta.
5
0
poate il invata cineva macar sa citeasca!
4
0
si puteai continua...apoi vin cu celebrele DIPLOME DE LICENTA..eliberate de prestigioasa facultate din Cernavoda...al carui lector universitar este numita ..m.m. care le stie pe toate..mananca cacat de toti si cu toti..unde???ghici???la primaria Cernavoda...
6
0
are ,salar 15000 lei
3
0
Cat timp ei sunt instatele de organizare si plata a primariilor nu mai mintiti populatia ca in afara de a le face pantofii nu aveti ce altceva sa le faceti! Nici lor si nici celor din M.Ap.N. nu aveti ce le face pt ca daca va atingeti de ei in vreun fel s-ar putea sa fiti dati in judecata de catre acestia qpt ca nu au nicio o legatura cu M.A.I.Terminati odata cu minciunile,acum incepeti sa va dati seama de greseala facuta cu politia locala din lipsa de logistica si efective pt ca acestia nu aveau nicio legatura cu tot ce inseamna siguranta publica prin ordonante militare!
4
0
KAKAT CEL MARE domnitorul Romaniei
7
6
iti inteleg frustrarea. Tot folosesti expresia "kkt mare". Tu esti unul mic?
6
4
Bogdane faptul ca esti un plagiator cu acte nu te scuteste de a da ordine politistilor sa rupa cu amenzile. Tot mai multi politisti vorbesc ca tu esti capul rautatilor si cel care le-a impus sa nu aiba toleranta. Au norma sa adune bani pentru bugetul lui Sica mandolina. Rusine Despescule.
11
2
cliseul asta cu toleranta 0 arata ca pestele de la cap se impute.De ce zic asta? In tari precum Ungaria, Austria, unde am avut de a face cu politia pentru incalcarea din eroare a unor reguli , nu mi s a incheiat proces verbal de contraventie, dimpotriva, politististii s au dovedit extrem de civilizati si intelegatori, Ori daca tu ca sef de politie, vii cu apucaturi de satrap de la unele cazuri punctuale , pot sa cred ca politistii din subordine au norma la procesele verbale?
10
0
Punete cu paru pe ei ca subordonatii dumitale fac in unele cazuri niste abuzuri de te doare capu.
9
3
Verificati de ce politia din Cernavoda nu se implica in traficul de persoane.De ce proxenetii orasului nu sunt opriti in trafic?.Care este spaga ?.
14
3
Suntem sceptici fata de vointa si capacitatea dumneavoastra de a va controla subordonatii si de a sanctiona abaterile disciplinare ale acestora!
15
3
ce vorbesti mai sluga a lui kkt cel mare ,tilicarii de la hingheria locala de abia si-au intrat in laba,muie iohanis,muie penele
14
10
La Cernavoda au maxim 10 clase si aere de ofiteri,fac liceul la seral,acum....... online cu spaga!
21
5
Nea Nicule te hotarasti ori sunt prea putine amenzi oti prea multe...ca nu mai inteleg.
11
1
Avem probleme ca amendeaza...adica nu trebuiau sa dea amenzi!? Sa verifice cate amenzi au dat politistii lui care stau in masini pe telefon si cetatenii se plimba pe langa ei ca pe bulevard. Ti-ai vazut sacii in caruta si acum improsti cu noroi !? Rusine!!!
6
17

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212