REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bola, despre Delicoti: "Un cvasi-necunoscut, cine îl mai bagă în seamă? Nu mai e primar, hasta la vista!"

Bola, despre Delicoti: "Un cvasi-necunoscut, cine îl mai bagă în seamă? Nu mai e primar, hasta la vista!"

Replica API 22 august 2013 | 00:00 180

Prefectul judeţului Constanţa, umor negru: "Despre cei care nu mai sunt în funcţii, numai de bine"

Prefectul judeţului Constanţa, umor negru: "Despre cei care nu mai sunt în funcţii, numai de bine"

Derapaj politic sau declaraţii tardive. Aşa a fost catalogat comunicatul de presă semnat de Vasile Delicoti care deşi, a fost eliberat din funcţia de primar al comunei Poarta Albă, pe motiv de incompatibilitate, susţine că îşi desfăşoară în continuare activitatea în instituţia publică. "Este minunat ce spune acum. Cine îl mai bagă în seamă? Dintr-o persoană cvasi-necunoscută a ajuns acum un fel de luptător. Dacă ar fi ieşit din sala de judecată plin de sânge, că s-a luptat, că a demonstrat, că a argumentat, atunci avea dreptate. Dar ca să iasă din sală şi să spună: "Eu nu mai am chef nici de primărie, nici de judecată, v-am pupat"... acum ce să mai vorbim?! Că mai este primar? Despre asta mă întrebaţi? Dânsul nu mai este primar din 31 mai 2013. De la acea dată are contract de asistenţă juridică, pentru anularea ordinului. Dacă spune că ordinul Instituţiei Prefectului nu şi-a produs efecte, atunci de ce l-a atacat în instanţă? De ce vrea să-l suspende? Întrebaţi-l aşa: "Măi răutăciosule, de ce ai atacat ordinul dacă tot eşti primar?" Nu are rost să discutăm. Este cel mai nesemnificativ lucru, indiferent care va fi soluţia dată de instanţă", a declarat, pentru "Replica", prefectul Eugen Bola, referindu-se la faptul că Vasile Delicoti a renunţat la procesul prin care contesta decizia Agenţiei Naţionale de Integritate privind incompatibilitatea. "A spus că nu mai vrea să ştie de primărie, de oameni. Nu mai vrea să ştie de nimic, decât de propriile afaceri. Dar ca să-ţi manifeşti dezinteresul total şi apoi să facă declaraţii, chiar nu pot să-mi explic. Nu i-o fi fost lene să se ducă pe la toate televiziunile? Este un dosar pe rolul instanţei, contestă ordinul de eliberare din funcţie", a precizat Bola.

"Am înţeles că acum stă mai mult în primărie decât o făcea înainte. Eu m-am tăvălit de râs când am auzit chestia aceasta"

Întebat dacă legal Vasile Delicoti mai poate fi primar al comunei Poarta Albă, prefectul Constanţei a spus: "El nu mai este primar, eu sunt în continuare prefect. Hasta la vista. Ce poţi să-i spui altceva? O să picăm în derizoriu. Un simplu cetăţean trimite comunicate de presă. Atât. Am înţeles că acum stă mai mult în primărie decât o făcea înainte. Eu m-am tăvălit de râs când am auzit chestia aceasta. El se duce prin primărie, se agită, dar vom vedea ce spune instanţa. Prin comportamentul său în fiecare zi reuşeşte să mai piardă nişte oameni, nişte voturi". Întrebat ce motive ar avea Delicoti să-l atace, reprezentantul Guvernului în teritoriu a conchis: "Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Am avut bunăvoinţa de a mă întâlni cu el de mai multe ori, de a-i atrage atenţia că şi în situaţia în care este el, vizibil tardivă, este bine să atace în instanţă, pentru a rămâne în continuare primar. De mai multe ori mi-am rupt din timpul meu şi ne-am întâlnit. Nu am fost doar eu, ci mai mulţi primari şi ne-am rugat de unul singur să rămână în funcţie. Ce mai, suntem mult mai tari decât Stan şi Bran. Despre domnul Delicoti nu avem ce să mai spunem. Despre cei care nu mai sunt în funcţii, numai de bine".

Alexandra VASILE

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/vasile-delicoti-sunt-primar-in-functie-prefectul-nu-cunoaste-legea-130898/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108