5.6° Constanța Dum., 4 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6202
5.6° Constanța Duminică, 4 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6202

Bola, interimar în locul lui Bourceanu la TNL Constanţa

Replica API 15 septembrie 2014 159

Delegaţia Permanentă Naţională a Tineretului Naţional Liberal a validat, cu unanimitate de voturi, vineri, 12 septembrie a.c., în cadrul Academiei Politice TDL/ TNL "Politica în era digitală", organizată în perioada 12-13 septembrie la Complexul Dunărea din Eforie Nord, desemnarea lui Bogdan Bola în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene TNL Constanţa şi formarea unui nou Birou Politic Teritorial interimar. Hotărârea a fost luată în urma retragerii lui Septimiu Bourceanu din funcţia de preşedinte al TNL Constanţa, acesta ocupând în prezent funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional.

"Vreau să le mulţumesc atât preşedintelui PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, cât şi colegului meu Septimiu Bourceanu pentru încrederea acordată şi sunt convins că noul Birou Politic, care reprezintă toate localităţile judeţului Constanţa, îşi va îndeplini cu succes atribuţiile care îi revin. Nu în ultimul rând, trebuie să mulţumesc şi echipei de la municipiu, căreia îi datorez desemnarea mea în această funcţie", a declarat Bogdan Bola, care a anunţat că, în perioada imediat următoare, vor fi înfiinţate organizaţii locale în judeţ, din rândul cărora TNL Constanţa va coopta noi membri. La rândul său, fostul preşedinte al TNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, a ţinut să mulţumească tinerilor liberali din judeţ pentru buna colaborare. "Mulţumesc echipei TNL Constanţa pentru colaborare şi vreau să îi asigur că vor avea mereu un sprijin în persoana mea. De asemenea, mă bucur că mandatul de preşedinte a fost preluat de tineri care împărtăşesc acelaşi valori pe care Tineretul Naţional Liberal le promovează încă din anul 1992. Este o preluare de mandat care a venit în mod natural", a subliniat vicepreşedintele TNL, Septimiu Bourceanu.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359