REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

BOMBĂ! O altă angajată de la terasa din Vama Veche, INFECTATĂ!

BOMBĂ! O altă angajată de la terasa din Vama Veche, INFECTATĂ!

Replica API 22 iunie 2020 | 01:02 3451

O angajată a unei terase din Vama Veche a fost depistată cu Covid-19, terasa continuându-și totuși activitatea cu noul personal si cu respectarea reglementărilor legale în vigoare. Ceilalți angajați ai terasei au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile, aşa cum prevede procedura în astfel de cazuri. Totodată, angajata confirmată cu Covid-19 a fost internată la Institutul Matei Balş din București. Dacă aceasta a fost confirmată pozitiv în data de 19 iunie, iată că o colegă de-a ei a primit rezultatul în această dimineață, fiind de asemenea pozitiv. Clienţii sunt revoltaţi.

”În data de 14 iunie 2020, am fost informați de către una dintre colegele noastre, care a facut parte din staff-ul Vis-a-Vis în perioada 12-14 iunie, că a dezvoltat simptome de infecție respiratorie. I-am solicitat imediat autoizolarea și testarea pentru Covid-19 înainte de a i se permite revenirea la munca. În noaptea zilei de vineri, 19 iunie ora 23.30, ne-a comunicat rezultatul testului, pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus, ea aflându-se acum internată în spital. Menționăm că din data de 14 iunie colega noastră nu a mai luat contact cu locația sau personalul. O alta angajată a locației ne-a comunicat tot în data de 19 iunie că și-a pierdut gustul și mirosul, fiind trimisă imediat în autoizolare. A doua zi a fost testată, confirmată pozitiv și internată”, au transmis reprezentanţii terasei.

Terasa şi-a suspendat activitatea

Autorităţile nu au dispus închiderea locaţiei, ci au permis continuarea activităţii cu noul personal şi cu respectarea reglementarilor legale în vigoare.

Însă, proprietarul terasei a decis supendarea activităţii. „Am decis intern suspendarea temporară a activităţii şi suntem în contact permanent cu autorităţile cu care colaborăm strâns în vederea luării tuturor măsurilor necesare eliminarii riscului de infectare atât în randul personalului, cât şi al clienţilor”, au precizat reprezentanţii terasei.

A doua pacientă a fost testată la Spitalul din Mangalia

Managerul Spitalului din Mangalia a declarat că cea de-a doua pacientă a fost testată la spitalul pe care-l conduce. ”A fost internată la noi sâmbătă seară, duminică dimineață a venit rezultatul și a fost transferată la spitalul de boli infecțioase probabil. De celălalt caz nu știu nimic, nu a trecut pe la noi și nu a fost testată la noi în spital” a declarat pentru ziarul Replica, Alina Dan, managerul Spitalului din Mangalia.

Clienţii, revoltaţi!

Pe pagina de facebook a localului, clienţii care s-au aflat în noapte de 19 spre 20 iunie la Vis a Vis se arată indignaţi de faptul că le-a pusă în pericol sănătatea. „Cum puteti să sustineti cu nerusinare că au fost luate măsuri de protecţie!! În noaptea de 19 iunie am fost acolo, fata care a servit la masă nu purta nici mască nici mănuşi!! Mintiţi cu neruşinare!! Cine va răspunde pentru noi toţi oameni care am fost acolo în noaptea de 19 iunie?”, a spus o clientă. „Din data de 14 iunie, când colega dumneavoastră s-a simțit rău, trebuia să închideți terasa. Eu am fost pe 19 și am fost servită de cealaltă fată care este și ea confirmată pozitiv. Nu purta mască, nici mănuși. Vă imaginați prin ce trec acum? Sunteți iresponsabili, ați pus câștigul financiar înainte de viața oamenilor. Pe 19 voi știați, din acest motiv mi-ati cerut datele pentru o eventuală anchetă epidemiologică”, a spus un alt client.

Cum răspund reprezentanţii terasei acuzaţiilor!

Răspunsul din partea localului nu a întârziat să apară: „Persoana din 14 iunie nu a servit în Vama Veche sau undeva. A doua nu face parte din personalul de servire şi vineri seara a fost izolată şi internată. Vă rugăm să luaţi informaţii din surse oficiale. Presa a transmis eronat că era barmaniţă. Sunteţi în regulă de la noi, păstrați în continuare distanțarea socială”, a fost poziţia reprezentanţilor terasei. „Ne este greu să credem ca staff-ul nostru nu a purtat mască şi mănuşi. Am fost 90% din timp acolo. Însă, vă credem pe cuvânt şi vom face un nou training cu aceștia pentru a nu mai exista absolut nicio abatere accidentală”, a mai transmis conducerea.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fie pentru fiecare, sa dati mai departe si mai departe. ce va doare in cot de covid, bine ca am stat in casa aproape doua luni sa ne ferim ca acum recuperam in doua saptamani
1
0
la terase , pacanele si alte jucarele, nu o sa se respecte niciodata legea, ele sunt facute pentru a pacalii omul , a obtine castigul cat mai usor fara munca !
0
0
Nae PSDistul este batut in cap,el spune ca stirea asta este o minciuna la fel cum spun si tovarasi lui despre COVID"ca nu este decat o gripa",ma nebunilor cati medici au murit in lumea asta pentru ca au tratat bolnavi de gripa?,pentru ca de COVID au murit destul de multi.
2
0
De flori dela vama constanta?
0
0
Numai Fake Nieuws au astia, sunt obligati sau patiti sa inprastie fake nieuws ca sa aiba guvernu drept de a inchide Vama ca face prea multa concurenta cu Mamaia.
3
2
se cheama selectie naturala de cocalarei de vama
6
1
de situatie, Ninel dezvoltator de baruri ce t-ai zis: lasa ca merge si asa, doar sunt in tovarasii cu primarul Georgescu. Am dreptate?
4
2
Organele de control, ITM, DSP, MIlitia, stau in birouri, pt asta sunt platiti. Butoneaza calculatorul, FB, jocuri, salarii imense de la bugetul facut de privati.
6
2
Tot clientii cu gura mare. Acasa n-au putut sa stea. Au vrut ei in Vama!
15
0
ASTA E SA SE DESCHIDA TERASELE , BARURILE, MOARE HORECA. UNDE PLM E MADAM MARTIN ACUM SI MURAD...
9
1
LASA CA O SA GASITI SISTANTARE LA UN BAR LA PRIMARUL GEORGESCU CA ASTA NU SE MAI SATURA DE BANI SI UITE ASA O SA INCHIDA SEZONUL SI CEI CARE INCHIRIAU 3 4 CAMERE CA SA AIBA BANI DE LEMNE O SO SUGA CA PRIMARU VREA CLUBURILR SI RESTAORANTELE LUI PLINE
3
1
Gigi,nu te pronunta daca nu cunosti,mai grav e altceva,toti cei care servesc sunt schimbati de pe o zi pe alta,sa nu intrebati in cat timp ii poti face formele unui angajat,analizele obligatorii pentru alimentatia ,copro,etc.ei le au de pe o zi pe alta,iar restul sunt mereu in prima zi de munca
6
1
au venit toti tiganii si panaramele din bucale,ilfov,etc si au covidat vama.imbatati.va bouarilor la voi acasa,in staul!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212