REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Bombă! Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open!

Bombă! Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open!

Virgil STOIAN 21 octombrie 2022 | 17:02 3347

Simona Halep (31 de ani, locul 9 WTA) a picat un test anti-doping la US Open 2022. Potrivit lui Ben Rothenberg, Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Substanța în cauză este roxadustat, un medicament anti-anemie.
Simona Halep, testată pozitiv cu o substanță interzisă: „E cel mai mare șoc din viața mea”

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, este prima reacție a Simonei Halep, potrivit gsp.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata lumea stie ca aracetul nu contine Roxadustat mai Stere numai tu nu te-ai prins ca aici este o ironie la adresa makidonilor pentru care furtul si inselaciunea este ceva normal,asha sunt astia croiti genetic,ba mai mult cine nu inseala mai ales statul este un tivichel pentru ca ei asa spun:"sa furi de la om deacasa este pacat dar daca poti sa furi de la stat si nu o faci asta inseamna ca esti un p***t",ori si Simona este fata desteapta pentru machidonime caci chiar daca s-a drogat a facuto pentru ca sa castige trofee si bani pe care nu ia furat de la om deacasa; ia spuneti mai mukanilor a furat Simo ceva de la voi ?.
4
3
Al dracu roxadustat nu a iesit asa de repede din corp ca inainte cum ieseau celelalte. Nu stiu ce vor face sponsorii. Daca vor banii inapoi, aua?
4
0
Terminați cu prostiile, nu este de la aracetul din brânză. Aracetul nu conține Roxadustat.
4
1
Sanki, asa a primit educatie in familie. Aici s-a turnat, pai ei au inventat mangleala, spaga, coruptia, si acum vor sa-i credem? Sa-mi aratati un m***e, care e cinstit, care nu a facut niciodata o mangla, inseamna ca ala e mucan. Fiti atent la o speta, tata de fata, un m**e, zice, ce-i trebuie scoala ma, face 12 clase, o facultate gen shaguna, ii bag un botox, dau o spaga si o angajez la stat, si o marit. Noi am ras, dar analizand, aceea progenitura, ia locul unui tanar studios dar fara putere pt spaga. Si sunt si pretentiosi, vor ca mirele, sa aiba averr, nu un rupt in coate, asa ca daca vedeti vreun m**e insurat cu o mukanca, a fost un leshinat. Simono, ai uitat ce ziceai cand au prins-o pe Serena, deh, karma! Dar nu sti tu ce e aia. Hai ca ai facut avere pentru tot familionul. Mai ales pentru tac tu!
4
3
Va tot scriu de ceva timp,ca machidoancele noastre au devenit cele mai p******e ,c***e drogate,prostituatele orașului,acum și dotate. Numai țin cont de nimic zdrențele astea de femei. Se știa de nația asta împuțită pe timpul lui Ceaușescu??...curvele de la tara venite,au devenit prostituatele orașului,și măritate și nemăritate niște zdrențe care ne-au făcut de rusine
4
0
E despre povestea de dragoste
2
1
te iubim din suflet Simona !
3
5
Toata lumea stie ca se drogheaza cu heroina. A babardito Iuruc in c*r de ia indoit gaozul si se drogau amandoi. Tarfa makidoanca sa moara de cancer la pyzda.
4
10
Acum conspiratii peste conspiratii. Ba prostovanilor ea in tenis oricum numai conta. Aaa, daca era depistata pozitiv cand era nr 1 sa zicem ca teoria asta era de luat in calcul. Acum e nr 1330202 pielea pl n tara minunilor sanki conspiratie.voi va auziti ma sau ganditi inainte sa spuneti ceva??Ba ala vu r******u, terminatule, acolo a fost 1 pastila Nurofen care continea o substanta care a fost adaugata iar medicul nu era la curemnt cu subsgantele adaugate. Ce pl ii luati apararea cipancei?ce sa demonstreze?ca ce?au gasit in sange substanta bafta.nu ai ce sa mai faci.mars acasa pe Chiliei ascunde te 10 ani si aia e. Asuma ti mizeriile facute.ca pana la urma e medicu dar medicu ala e platit.asa ca numai cautati nod in papura.s a dopat. Substanta aia a fost descoperita in toate esantioanele, esantioane care pot fi duse la orice laborator.tot aia iese.ca medicul ca plm. ..... CHITAC, fa i ma dopatei arena de tenis baga ti ai pl n arena ta de tenis. Ca de maine se retrag jumate dintre copii de la tenis.
4
3
Ca Simona Halep a fost drogata asta este sigur dar eu nu cred ca ea a stiut ce i-a facut echipa lui Muratoglu despre care se spune decand a inceput sa o antreneze pe Serena Williams ca are cea mai buna academie de tenis din lume si ca el este cel mai bun antrenor,nu stiu poate Simona ar trebui sa rupa de maine contractul cu Patrik Muratoglu fara sa al acuze pe francez caci presa va face oricum legatura,altfel in cazul asta eu nu cred ca are nimeni nimic cu romani ci este doar ambitia lui Muratoglu sa arate ca el a ramas cel mai mare antrenor din lume. Detalii nu stiu,aici Simona stie mai bine pentru ca ea a trait ani de zile in lumea tenisului feminin la cel mai innalt nivel.
1
6
Io creca e o diversiune d-ea lu Pootin care vrea să de-a cu bombardeaua dupe piticania dementă...
4
3
Au pus machidonii ceva in branza
6
3
e de la crotale de la tauri! o inghitit crotale
5
1
Alta escrocherie impotriva sportivilor romani, ex. Raducan, Melinte , acum Halep. Jegurile astea din Vest au inceput cu Nole, ca nu s-a vaccinat, apoi cu rusii. Niciodata Halep nu s-ar fi drogat cu stiinta ei. Si culmea a fost batuta in turul 1.
10
10
Termina-ti ma cu prostiile, nu e de la branza
7
0
pe cine a suparat?
5
4
Este de la branza si casul din copilarie
11
6
pai daca halep e dopata, serena w la cum arata si nu o depista nimeni era hotul nepris negustor cinstit!
8
1
Ofi fost aracet din branza.
12
7
Nebunie mare, la Eschibaba au învățat sa tragă pe nas și au învățat sa tragă și de sfercă. Ale naibii machidoance talibane
10
8
cand va ziceam ca se pisa rumegus nu credeati
13
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212