REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Boroianu, atac dur la adresa fostului primar din Peştera!

Boroianu, atac dur la adresa fostului primar din Peştera!

Replica API 20 mai 2016 | 00:15 368

Aşa ceva!!!

Aşa ceva!!!

Postările candidaţilor – asumate sau de pe conturi false pe reţelele de soializare – încep să devină tot mai virulente! Un mesaj al unui candidat PNL, asumat, l-a determinat pe un alt candidat să scoată dintr-o primărie dovezile plăţilor pentru anumite obiecte, aşa încât să nu mai fie acuzat că a cumpărat” pe datorie”! Vorbim, în cazul de faţă, de mesajul liberalului Robert Boroianu, care a lansat mai multe atacuri la adresa fostului primar din Peştera, Valentin Vrabie, care acum candidează la Primăria Medgidia.

“Va invit să cunoașteți ce se ascunde în spatele balonului de săpun Valentin ‪#‎Vrabie.

Mitul marelui primar Vrabie se prăbuşeşte aproape cu viteza cu care a crescut. Artificial, fără pic de consistenţă, independentul Valentin Vrabie se dovedeşte a fi doar un impostor, care a condus timp de 8 ani o comună pe caietul de datorii. A băgat ‪#‎Peştera în faliment pentru a-şi cultiva planurile sale de preamărire şi parvenire, investind toate resursele localităţii, şi mult peste, în imaginea sa.

Înconjurat de o şleată de "flămânzi", arvuniţi pentru a-i peria imaginea de carton şi a-i piguli scamele de pe sacou, Vrabie încearcă să vândă imaginea unui candidat ambalat, din cap până-n picioare, în minciună. Până şi viaţa de familie şi-a falsificat din dorinţa de a-şi pierde urma averii şi a putea poza în sărac şi cinstit. Iată însă că Vrabie nu e nici una, nici alta. Câtă neruşinare îţi trebuie să apari la televizor şi să te lauzi că dai tablete şi biciclete copiilor, fără ca măcar să le fi plătit. Și ştiţi cine le va achita până la urmă? Tot părinţii acelor copii, care din taxele şi impozitele lor vor trebui să acopere toate tunurile şi datoriile făcute de Vrabie la Peştera. Mai e puţin până pe 5 iunie, iar minciunile lui Vrabie par să aibă... aripioare scurte”, noteaază Boroianu.

După această postare, a apărut şi replica lui Vrabie, care a postat, la rândul său, imagini cu facturile aferente plăţii pentru biciclete.

Însă, Boroianu nu s-a oprit aici şi a anunţat că: „Am primit un mesaj de la un utilizator care îmi pare relevant pentru ceea ce reprezintă Valentin Vrabie. Păcat că cei care au de suferit sunt cetățenii comunei ‎Peștera. “Vrabie, mai rau decat romanii. Rastignirea lui Iisus, la suprapret, dar pe datorie Primarul Vrabie il rastigneste an de an pe mantuitorul Iisus la Pestera. Dar nu oricum, ci pe… datorie, fiindca, nu-i asa, comuna este `cea mai saraca din Romania`, cum se lauda peste tot fostul primar, de parca ar fi fost un motiv de mandrie. Insa, va veni si vremea deconturilor, dar atunci, asa cum spera toata lumea, Vrabie nu va mai fi prin zona, ci probabil, imbatat de aceeasi consilieri de imagine profesionisti, va pregati o campanie fulger pentru alegerile la Patriarhie, sau chiar Vatican. Ca, nu-i asa, cine cunoaste mai bine patimile lui Iisus daca nu el, Vrabie, cel care il biciuieste, il rastigneste si il invie pe Mantuitor, an de an, la supra-pret, pe dealurile Pesterei. De patimit vor patimi insa si cetatenii micutei `comune saracacioase` cand va veni vremea platii si cand vor vedea facturile lasate de Vrabie, ca mostenire”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108