REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Brigitte și Florin Pastramă s-au întors din a doua lună de miere: „Ne place luxul în vacanţe“

Brigitte și Florin Pastramă s-au întors din a doua lună de miere: „Ne place luxul în vacanţe“

Replica API 22 octombrie 2019 | 00:00 391

Brigitte şi Florin Pastramă

După nunta fastuoasă pe care au avut-o în vară, Brigitte şi Florin Pastramă au plecat în „luni” de miere. Cea din Dubai a fost a doua la număr. Se iubesc mult, se completează şi spun că sunt pe aceeaşi lungime de undă în toate, inclusiv la capitolul preferinţe în vacanţă. Amândoi iubesc confortul, luxul, relaxarea şi mallurile. Iar pentru asta, Dubaiul a fost perfect.

„Am mai fost la Saint Tropez, unde am stat 8 zile, iar acum am fost în Dubai, unde am stat o săptămână. Îmi place mult acolo un anume hotel, la care mă cazez de fiecare dată când mă duc în Dubai. Noi, amândoi, suntem genul de turisti «luxury», adică ne place luxul. Decât să stăm 10 zile la un hotel de 3 stele, mai bine 3 zile la unul de 5 stele, unde să avem cadă, un pat mare, confortabil, şi un mic dejun bun. Cam asta urmărim la un hotel. Plus că şi oamenii din jur sunt altfel într-un asemenea loc”, ne-a declarat Brigitte Pastramă. Dubaiul se numără printre destinaţiile ei preferate, atrasă fiind de cele două mari malluri şi de parcurile de distracţie. „Acolo sunt multe atracţii, de la pârtia de schi în interiorul centrului comercial, la aqua park-uri, fântâni cântătoare, restaurante.

„Îmi dă o senzaţie de binecuvântare când văd atâtea frumuseţi. Zilnic mergeam în mall, la aqua park, la mare, la restaurant în fiecare seară... nu ne plictiseam o secundă. Dacă mă întrebaţi de ce mă întorc mereu în Dubai, răspunsul e simplu: acolo mă simt ca în Rai, îmi place cel mai mult din lume”, adaugă bruneta.

Pe lângă cele două „luni de miere”, Brigitte şi Florin Pastramă au avut numeroase alte mici escapade, atât prin ţară, cât şi în străinătate. Au fost de două ori în Turcia, apoi la Disneyland, au făcut şi un tur al ţării de 10 zile, cu maşina.

„Soţul meu e un excelent şofer, conduce foarte bine la drum lung şi pot să stau liniştită. A treia lună de miere va fi de Revelion, în Bali”, promite Brigi. Amândoi recunosc că sunt pe aceeaşi lungime de undă în vacanţe. Au acelaşi mod de relaxare, le plac aceleaşi lucruri. Inclusiv să se plimbe prin mall. Florin nu e genul de soţ care să bată din picior, cu nerăbdare, atunci când ea probează haine prin magazine. Ba chiar împreună, de comun acord, pleacă pregătiţi.

„De obicei, ne luăm două geamantane mari şi unul mic, pe care le umplem doar pe jumătate, la plecare, astfel încât să ne rămână loc pentru cumpărături. Sau mergem de la bun început cu un bagaj mare gol. În afara ţării găsim lucruri exclusiviste şi cumpărăm de toate, atât pentru noi, cât şi pentru mama, pentru copii, nepoţi. Avem acasă un dressing imens, dar, ca să mai fac loc, mai duc din lucruri acasă la Florin, unde acum nu stă nimeni. Se întâmplă să pierd evidenţa hainelor, să uit de ele şi să le descopăr nepurtate, cu etichetă, după mult timp. E o surpriză frumoasă”.

Alături de ea, Florin o soarbe din priviri. Îşi completează frazele unul altuia şi îşi spun că sunt suflete pereche. „Ne-a unit Dumnezeu sufletele, ne completăm în toate, atât în viaţa de zi cu zi, în vacanţe, în afacerile pe care le avem împreună, dar chiar şi atunci când jucăm un joc noi ne completăm, nu suntem adversari. Ce-mi lipseşte mie are ea, şi invers. În acest moment, amândurora ne lipseşte un singur lucru: un copilaş. Muncim la el în fiecare seară”, spune Florin Pastramă.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine sunt cei doi tineri si de ce trebuie sa stim pe unde s-au plimbat ei?
0
1
prostii astia muncesc in fiecare seara , dar cu felatia si sexul anal nu se ramane insarcinata...
3
0
mai pula-n gura , psd a inviorat turismul in Romania prin acele vouchere , dar tu esti prea prost , arogant si zeflemist ! ia la muie !
0
3
De unde aveti banii, mai coleopterelor ? Taxe si impozite platiti ?
7
0
"Muncim la el in fiecare seara"... Pe cine intereseaza cand si de ce v-o trageti voi, mai, panaramelor?!
5
0
Doi tigani borati.
6
0
Voucherele e pentru saraci... Ca si turismu din Romania care le primeste. Bravo PSD.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920