REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bruce Springsteen va susţine un turneu alături de E Street Band, pentru care a compus un nou album

Bruce Springsteen va susţine un turneu alături de E Street Band, pentru care a compus un nou album

Replica API 7 mai 2019 | 00:00 327

Bruce Springsteen

Rockerul american Bruce Springsteen a confirmat că va susţine un nou turneu alături de trupa E Street Band, pentru care a compus şi un nou album, informează contactmusic.com.

Celebrul muzician american a recunoscut că în ultimii ani a întâmpinat dificultăţi în a compune piese noi pentru legendarul său grup de muzicieni, însă a traversat recent o perioadă de creativitate, graţie căreia va putea să susţină în viitorul apropiat un nou turneu alături de E Street Band, un grup cu care cântă din 1972.

Discutând cu cineastul Martin Scorsese la un eveniment organizat duminică seară la Raleigh Studios din Hollywood pentru a promova spectacolul său "Springsteen on Broadway" în faţa votanţilor de la premiile Emmy, Bruce Springsteen a declarat: "Am petrecut aproape şapte ani fără să compun nimic pentru trupă. Nu puteam să compun nimic".

"Apoi, în urmă cu circa o lună, am compus suficient material pentru a lansa un album întreg cu această trupă şi inspiraţia părea că a venit de nicăieri. De fapt, ştiu de unde a venit, dar, în acelaşi timp, aproape că părea că a venit de nicăieri".

"Am avut aproape două săptămâni de înregistrări zilnice şi a fost foarte frumos. Lucrurile astea te fac să te simţi atât de fericit! Începi să îţi spui: 'Ce bine, nu sunt un terminat!'. Vom porni într-un nou turneu", a adăugat Bruce Springsteen.

Cel de-al 19-lea album solo al cântăreţului Bruce Springsteen se intitulează "Western Stars" şi va fi lansat pe 14 iunie.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108