REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bulevardul Aurel Vlaicu, acoperit de apă şi fecale! S-a spart o conductă! VIDEO

Bulevardul Aurel Vlaicu, acoperit de apă şi fecale! S-a spart o conductă! VIDEO

Replica API 9 iulie 2019 | 01:25 661

La sfârşitul anului trecut, administraţia locală anunţa că zona curpinsă între bulevardul Aurel Vlaicu, Ştefăniţă Vodă, Baba Novac - bulevardul Tomis se va transforma. Şi, într-adevăr, în zonă a început să se construiască mult, se lărgeşte o stradă, au fost deschise magazine noi, un Kaufland - la câţiva paşi de mall-ul Vivo. Nu uităm, în acest context, că pentru lucrările de racordare a noului complex rezidenţial (care cuprinde şi un Kaufland) la utilităţi, pe bulevardul Aurel Vlaicu s-a circulat cu dificultate o bună perioadă de timp.

În continuare, bulevardul Aurel Vlaicu rămâne extrem de aglomerat, iar măsurile de fluidizare întârzie să îşi facă simţite prezenţa; în schimb, cei care traversează acest bulevard au avut parte, luni seara, 8 iulie, de o nouă "aventură"! S-a spart o conductă, întreaga parcare de la Vivo şi bulevardul fiind acoeprite de un miros greu, de fecale. Apa şi dejecţiile au umplut bulevradul, după cum se poate observa în imaginile ataşate!

"Este un miros îngrozitor. L-am simţit chiar din parcarea mall-ului, iar când am ieşit din parcre am sesizat şi dejecţiile care se revărsau în stradă", ne-a declarat un constănţean.

Punctul de vedere al RAJA:

"În cursul serii de luni, 8 iulie 2019, în jurul orei 20.00, la dispeceratul societăţii s-au primit mai multe reclamaţii privind avarierea unei conducte pe bulevardul Aurel Vlaicu. La faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie, care a constatat că apa menajeră provine de la nivelul reţelei interioare, din căminul de vizitare al conductei de refulare, ce aparţine centrului comercial Vivo. Imediat, s-a sistat pomparea pe tronsonul de canalizare afectat. Echipele RAJA efectuează sondaje în vederea stabilirii cu exactitate a locului în care conducta este avariată. Totodată, s-au luat măsurile de igienizare a zonei prin spălarea tramei stradale. Echipele RAJA vor asigura tot suportul necesar pentru remedierea situaţiei".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia de mai jos , sa il vedeti in ciorba
1
0
am ras de voi de m-am ------ tot pe voi. sarakilor. raja va sparge de bani si tevile putrezesc de ani de zile. oricum eu termin mandatul, primar nu ma mai vedeti, voi, ramaneti prosti
5
0
Conducta respectiva creaza mereu probleme. Nu este pentru prima data cand se sparge sau intra in suprapresiune si arunca apa uzata pe la imbinari.
4
0
Sunteti toti niste cacaciosi, noi ne chinuim aici la primarie sa facem tot posibiliul sa reparam haznaua asta
3
5
alea sunt ale lui Stroe. dupa chipul si asemanarea lui.
11
2
Tzara de cacat
9
4
Sunt dejectiile din primarie care ani de zile MAZARE si FAGABOU s-au facut nevoile acordind gratuitati investitorilor jindariti.
16
1
Un oras de cacat
26
0
De la Neversea vi se trage,aici la Slatina nu e asa,doar la voi la Constangeleanu iese cacatul pe afara in toate domeniile de activitate...oare ce se afla in primariile de comune?cat cacat o sa ma iasa ca sa i punem sa il linga ?Oare atunci cand cobori din Cayman S dar tu stai in cacat se mai pune?nu ca inchizi geamul si ai gropi,iti trece
13
4
Nu-ti muta nasul?
10
1
Nu ma intereseaza eu am apartament de lux in zona rezidentiala, lux baaa
13
1
Mi se pare normal!!! Intr-un oras de cacat pastorit de o primarie plina de idioti, in care se construieste haotic fara a se tine seama de infrastructura se vor intampla tot mai des chestii de acestea! Mai zicea un dobitoc in articol de fluidizarea traficului in zona?! Ce fluidizare dupa ce primaria poulii a trantit atatea sensuri giratorii? Sensul giratoriu este moartea traficului fluid!!!
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218