REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bunicii români ai Biancăi Andreescu o cheamă pe jucătoare acasă, la Vaideeni: „O așteptăm cu sarmale”

Bunicii români ai Biancăi Andreescu o cheamă pe jucătoare acasă, la Vaideeni: „O așteptăm cu sarmale”

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:00 504

Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA), jucătoarea canadiană cu origini românești care a triumfat în finala de la US Open în fața Serenei Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-3, 7-5, e așteptată de bunicii ei români la Vaideeni, comună din județul Vâlcea.

Crescută pe plaiuri românești până la 10 ani, Bianca, jucătoarea care a cucerit New York-ul, e chemată la țară de bunicii ei, care îi promit că o vor aștepta cu sarmale și alte mâncăruri tradiționale.

Bunica din partea mamei și bunicul din partea tatălui au vorbit în cadrul unui interviu pentru TVR despre Bianca:

„Ea n-a avut copilărie. Părinții i-au pus toate lucrurile la dispoziție, dar ei nu i-a plăcut altceva decât mingea. Se ducea pe furiș în grădină și dădea cu mingea în perete”, a spus Maria Sîulescu, bunica din partea mamei a Biancăi, care a dezvăluit dialogul telefonic pe care l-a avut cu Bianca după terminarea finalei:

„I-am zis «Succes, mamă, sănătate multă!», iar ea mi-a răspuns: «Mulțumesc, bunică!»”

„Va juca împotriva Franței (n.a - în Fed Cup) și apoi se va repezi în România. O vom aștepta cu sarmale, sarmalele sunt la ordinea zilei”, a spus și Grigore Andreescu, bunicul din partea tatălui.

Vizita Biancăi Andreescu are șanse mari să se materializeze în următoarele luni. Canadianca a călătorit și în anii trecuți în România pentru a-și vizita rudele.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pare ca unii nu stiu sau nu vor sa citeasca... a zis si batrana ceva...ce trebuia sa zica ca o asteapta cu paine si sare?
6
0
Bine ca au plecat parinti in CANADA altfel cine stie poate acum plangeau si bunici ei pe la antena 3 sau romania Tv ,pentru ca posturile astea Tv asta arata de 40 de zile: fete rapite ,violate sau vandute de Dinca din Caracal.
5
0
Cui i-a basit mintea sa scrie ca Bianca se intoarce in Romanoiapentru o farfurie cu 3 sarmale?!Si daca incepe cu sarmale,adio cupe.De fapt a declarat ca tine dieta si dupa cum a mai declarat pe acolo,o intereseaza mai mult tenisul decit Romania sau sarmalele.Normaaal.Bunicii sarmanii cred ca nu prea realizeaza cine-i nepoata lor in acest moment si ce reprezinta ea pentru Canada.S-a ajuns sa se spuna la un post TV de acolo ca "a pus Canada pe harta".
2
3
sa iti iau nepoata in ciocan.
2
7
Din pacate vor fi probleme de comunicare, Bianca a cam uitat limba bunicilor. Faptul asta denota ca in familie nu s-a vorbit prea mult limba romana. Asta spune ceva.
8
8
Nu stiu daca e o idee buna cu sarmale, pt ca are o predispozitie la ingrasat, dar merita o primire de campioana adevarata. A reusit la 19 ani ce altele nu reusisera desi erau nr 1 wta, ajunsa prin conjunctura ,sarcina serena, sarapova suspendata, inca vreo doua accidentate... Inca o data, felicitari si la cat mai multe titluri!
9
5
Frumos, EMOTIONANT,.... "O vom astepta cu sarmale, sarmalele sunt la ordinea zilei"... Felicitari bunici buni, bunici frumosi, adevarati bunici, da. Sa va traiasca nepoata! O minune de fata, ROMANCUTA noastra, care ne face cinste si onoare, pe tot napamondul. Bravo!
14
5
La casele mai mari esti asteptat cu piperchi, carnea fiind prea scumpa.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108