REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cabinele agenţilor de pază din Constanţa intră în reparaţii

Cabinele agenţilor de pază din Constanţa intră în reparaţii

Replica API 16 februarie 2017 | 00:00 367

Primăria Municipiul Constanța a lansat o procedură de achiziție pentru „lucrări de reparare și întreținere a cabinelor de pază destinate agenților de securitate”. Lucrările de reparare și întreținere se vor executa, astfel: nu vor fi înlocuite decât piesele (componentele) defecte care nu mai pot fi reparate; înlocuirea nu va fi realizată decât cu piese, care să corespundă din punct de vedere calitativ cu piesele înlocuite; materialul lemnos utilizat pentru înlocuirea duşumelei să aibă grosimea de cel puţin 40 mm; corp iluminat tub neon nu vor depăşi puterea de 20w; butucul de yală va fi de aceeaşi calitate cu cele înlocuite; învelitoarea din tablă zincată nu va depăşi grosimea de 0,4-0,5 mm şi dimensiunea de 2x1,6m; prizele vor fi duble de 25A; întrerupătorul va simplu; tabloul electric prins în placă de marmură de maxim 0,15mp; tabloul capsulat să fie monofazic de 25 A şi prins în stelaj metalic.

Primăria va monitoriza lucrările

Urmărirea execuţiei lucrărilor din partea primăriei se va realiza prin inspectorul care este numit în acest sens. De asemenea, urmărirea interfazică se va realizată prin: controlul planificat, situaţie în care executantul este obligat să solicite prezenţa reprezentantului beneficiarului pentru verificarea modului de executare a lucrărilor pe etape, în conformitate cu graficul de execuţie al lucrărilor, controlul inopinat, ori de câte ori beneficiarul, prin reprezentantul său, consideră că este necesar. Totodată, la controlul interfazic şi în faza de finalizare a lucrărilor se vor executa verificări cantitative şi calitative conform normelor de deviz şi al clauzelor prevăzute.

De asemenea, beneficiarul are dreptul să supravegheze modul de organizare şi desfăşurare a lucrărilor asigurându-i-se acestuia accesul la locul de muncă, în ateliere şi oriunde se desfăşoară activităţi în domeniu. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate, cu respectarea celor precizate în anunț, până la data de 28.02.2017. Adresa de e-mail cornel.nedelcu@primăria-constanța.ro, la sediul din Constanța, str. M. Kogălniceanu, sau la fax. 0241/488186.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai de ei saracii, vor munci sa-si faca curat ca toata ziua citesc,impletesc,vb pe mobil si nici nu vad ce se intampla in jurul lor.L-am sesizat pe cel de la Dacia ca un cetatean fura trandafirii din spatiile florale din fata lui si ce credeti ca a raspuns?Nu raspund eu de asa ceva.Niciodata nu au facut observatii la nimeni.Nu vad , nu aud.De ce sunt platiti din banii nostrii? Sunt in toata puterea si de acest serviciu ar trebuii sa se ocupe cei mai neajutorati......
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108