REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Cadou pentru copiii și tinerii seropozitivi de la Casa Speranța, din partea Asociației „Suflete deschise” și Arimex Comexim 2000: o vacanță de vis la munte!

Cadou pentru copiii și tinerii seropozitivi de la Casa Speranța, din partea Asociației „Suflete deschise” și Arimex Comexim 2000: o vacanță de vis la munte!

Replica API 24 august 2018 | 00:00 249

În urma apelului lansat de fundație, Asociația „Suflete deschise” și SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL le-au pregăsit o surpriză copiilor bolnavi de HIV/SIDA.

„Cu mare bucurie le vom pregăti o săptămână de vacanță, începând cu 3 septembrie a.c., în stațiunea Poiana Brașov, la un complex turistic de trei stele. Copiilor și mamelor sociale le vor fi asigurate cazarea și masa, lecții de echitație, foc de tabără, întreceri sportive, călătorii prin văzduh cu telecabina și telegondola spre vârfurile Cristianul Mare și Postăvarul, vizitarea Cetății medievale Râșnov, întâlnirea cu faimoșii dinozauri, vizitarea Peșterii Râșnoavei, a Castelului Bran, a Cetății Brașov și multe alte surprize”, a afirmat Daniela Ghioc, membru fondator al Asociației „Suflete deschise”.

Reamintim că Fundația Morning Glory House pentru Copii Bolnavi de SIDA Casa Speranța din Constanța a lansat un apel către oamenii de bine pentru a veni în sprijinul copiilor și tinerilor seropozitivi pe care îi au în grijă. „Cum nicio vacanță școlară nu e completă fără o tabără, fundația organizează, și în acest an, o tabără de neuitat! Fondurile unei fundații pentru organizarea unor astfel de evenimente sunt limitate, astfel că orice contribuție financiară va contribui la bucuria acestor copii! Și pentru că nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită, celor care ne vor lăsa datele de contact, copiii le vor întoarce bucuria printr-un suvenir realizat de ei înșiși”, au transmis reprezentanții fundației.

F.B.

Citește și: Casa Speranța, „acasă” pentru copii și tineri seropozitivi, are nevoie de ajutorul nostru!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu s politicienii de dreapta, dreptalaii lui Oarba ce i cu munca lipsa da are salariu ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212