REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cadrele medicale merită bonusuri salariale pentru perioada în care au lucrat în linia întâi?

Cadrele medicale merită bonusuri salariale pentru perioada în care au lucrat în linia întâi?

Replica API 13 mai 2020 | 23:36 1351

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In orice meserie este la fel , intr-o perioada te duci la munca cu zambetul pe buze...relax , fara stres, etc . si la fel de bine prinzi perioade cand muncesti pe rupte , pana la epuizare , dar ....salariul este la fel , perioadele astea se compenseaza una pe alta , si patronii stiu lucrurile astea !
10
0
La cata spaga au luat, sa le iasa penas. erai internat si daca trebuia sa-ti faca tratament, mai bine fugeai din spital daca nu dadeai spaga.
12
3
vorbeste bebe care in timpul facultatii nu rata un weekend la club. vorbeste bebe care a trecut facultatea pe spaga. vorbeste bebe caruia ii palce sa se laude ca a frecat bancile scolii ca sa obtina o diploma. dupa aceea bebe, ajutat de parinti, prinde post la spitalul judetean. Tot bebe, urmand trend-ul local si ajutat de parinti, isi deschide si el un cabinet privat. Bebe trece pe la spital, bea o cafea, incaseaza salariul si pleaca la cabinet. ce mult muneste bebe! bebe in vacante ca pitipoanca de langa el vrea vacante constant. bebe e silitor, invata in vacante cat pitipoanca se relaxeaza.
5
2
Deloc. Merita bunusuri in continuare iubitii procurori care fraternizeaza cu interlopii si care baga la puscarie oameni pe baza dosarelor injghebate la comanda. Nici un medic nu merita mai mult decat salariul minim pe economie,ca sa fim pe placul romanilor care urasc tot ce inseamna oameni cu scoala multa,adica pe placul majoritatii romanilor. Medicii sa plece din tara asta,romanii nu au nevoie de ei.
5
5
ce intrebari de rahat puneti, ca sa isi dea cu parerea toti jegosii care au frecat pastaia in spatele monitorului si pe care nu ii duce capul ca unii oameni chiar si-au pus viata in pericol
4
9
Niste sclavi majoritate la BIGPHARMA sau la vreun ONG sorosist!Cand se afla exact cum si cat va duceti la puscarie!O SA NE OCUPAM SI DE VOI!Criminalii din spitale ,spagarii din spitale,ce eroi sunteti ba jeguri umane cand mintiti si oferiti bani pt a trece COVID pe certificate de deces?IESITI IN FATA SI SPUNETI ADEVARUL HAI CURAJ! NO DEALS NO ESCAPES? WWG1WGA WORLD WIDE
7
3
Cei care si-au abandonat familiile, pentru a salva ,,idiotii senili", asa cum ii numesti tu, sunt atat de putini.... Multi au luat salariul cam degeaba in aceasta perioada, din pacate.
9
6
Medicii, asistentele, infirmierele sunt bugetari. Au salarii de 4000 euro pe luna. De cate ori isi dadeau demisia, de atatea ori li se spunea ca li se mareste salariu. Castiga inca un salariu din spagi.Un farmacist care lucreaza la patron are 2000-2500 lei pe luna salariu.S-au infectat farmacisti, au fost inchise farmaciile respective, patronii nu asigura echipamente de protectie, farmacia este primul loc unde intra prima data orice bolnav,apoi se duc la medic, deci aceste bonusuri le merita in primul rand cei care regreta ca au facut o facultate de farmacie, nestiind ce patroni exista in Ro.
3
3
tot postaci prosti ati ramas! Nu este o scuza ca sunteti seniori senili educati in bolsevism. Bonusurile sunt ptr cei care timp de 2 luni si-au abandonat practic familiile ca sa salveze si idioti senili dintre cei care au ignorat masurile de preventie sau chiar, halucinant, au sustinut ca, Covid-19, a fost creat special ptr cei peste 65 de ani, 65 de ani traiti degeaba!
4
12
Chiar asa, are bacalaureatul luat?
2
0
De ce? ce au facut special??? Nu este normal sa-si faca meseria??? Si soldatii isi risca viata, si soferii , minerii, marinarii, tamplarii, pompierii, spionii etc. De ce trebuie sa fie considerat pers. medical mai cu mot??? Sa nu uitam ca de foarte multe ori intind mana la spaga, conditioneaza actul medical pentru unele favoruri ba chiar avem cazuri cand au plimbat bolnavul pana a murit sau ... malpraxis.
14
5
Am o curiozitate: cine face intrebarile astea tampite? Uneori de-a dreptul penibile, nu va mai subestimati cititorii ca nu suntem toti prosti
13
0
Si Da si Nu! Jos palaria pentru cele din linia 1, Bravo ! Rusine pentru cele care s-au fofilat, au abandonat, dezinformat, au mintit.... au mai si FURAT produse sanitare din magaziile spitalelor, din ajutoare si sponsorizari, ca sa le vanda la supra pret, SPECULA. Dezamagitor! Rusine!
21
1
unde s a mai pomenit sa dai bonus unei categorii care castiga cati 10 muncitori sau 10 ingineri?doar pt ca isi face treaba!apoi toti meritam bonusuri!Ati uitat ca in vremurile de dinainte va trimiteau la cabinetele private, va luau spaga?unii nu se saturau cu cei 20 000 la stat, veneau la spital semnau condica si fugeau rpd la cabinete private. Foame de bani!cel mai bun dr e trenul spre bucuresti, ca doar n au ajuns tache mache si alde dastia doctori de la coada oii.
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108