REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CĂLDURĂ MARE, MONȘER: un TAXIMETRIST a TRANSPORTAT o PERSOANĂ în PORTBAGAJ! Video

CĂLDURĂ MARE, MONȘER: un TAXIMETRIST a TRANSPORTAT o PERSOANĂ în PORTBAGAJ! Video

Replica API 18 iulie 2021 | 22:53 5052

Distracție mare pe bulevardele din Constanța! Poate că de la căldură, de la disconfortul termic (cauze ar fi multe), însă cert este că anumite persoane au început să recurgă la gesturi ieșite din comun. Și nu ar fi nici o problemă, dacă asemenea distracții nu ar putea deveni periculoase. Este vorba despre faptul că, zilele trecute, un cetățean a decis că facă o plimbare cu un taxi, dar în portbagaj. Și ce veselie, și ce hăhăială! Omul stătea întins și saluta trecătorii, amuzându-se copios. Imaginile au fost surprinse pe bulevardul Mamaia.

Taximetriștii au fost întotdeauna blamați. Ba că nu iau curse scurte, ba că folosesc ”maimuțe”, ba că ascultă manele. Din păcate, ca în orice domeniu - de altfel, există și taximetriști corecți, care au de cărat această cruce din cauza colegilor care au reușit, în timp, să pună o ștampilă pe această meserie.

Reporterii Replica de Constanța intrat în posesia unui material video în care un taximetrist, dorind, probabil, să își mulțumească clienții, transportă o persoană chiar în portbagaj. ”Cel din portbagaj părea foarte încântat de călătorie, făcea cu mâna la toată lumea” a spus cel care a filmat întreaga scenă.

Oamenii au precizat că distracția a fost la ea acasă, dar nu au fost de acord cu ceea ce se întâmpla.

Chiar dacă întreaga scenă pare amuzantă, transportul unei unei persoane în portbagaj nu este tocmai ”ortodoxă”. Ar fi putut duce la urmări destul de neplăcute, având în vedere că viteza taximetrului nu era chiar mică. Norocul taximetristului a fost că nu a fost văzut de Poliția Rutieră, fapta lui putându-l costa o amendă frumușică și chiar licența de transport.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acea masina face taxi ilegal fara a avea licenta si totusi nimeni nu se sesizeaza, isi face veacul mai mult pe la Cora Bratianu
0
0
Daca masina este galbena nu inseamna ca este si taxi. L am vazut si eu si nu era un taxi era o masina galbena decolata de insemnele taxi .
3
0
de la rutiera fraierimea o suge frumos
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468