REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Calendarul Pirelli 2022, realizat de Bryan Adams. Iată cele mai senzuale imagini

Calendarul Pirelli 2022, realizat de Bryan Adams. Iată cele mai senzuale imagini

Replica API 3 decembrie 2021 | 00:00 903

Calendarul Pirelli 2022, prezentat sub forma unei cutii de viniluri, poartă numele „On the Road”. Fotografiile sunt realizate de Bryan Adams şi încearcă să redea viața artiștilor în timpul turneelor. Imaginea cu Rita Ora, de exemplu, o surprinde pe artistă imediat după un show.

Rita Ora

foto: EPA-EFE

După o pauză de un an, cauzată de pandemia de coronavirus, calendarul Pirelli revine, cu o ediție de inspirație muzicală, realizată de Bryan Adams. Cunoscut publicului larg mai degrabă ca interpretul baladei ”Everything I Do I Do It for You”, Bryan Adams are, de 20 de ani, și o consistentă carieră ca fotograf, scrie click.ro.

Pentru Pirelli, Bryan Adams a încercat să redea viața artiștilor în turnee. Aceasta este şi tema piesei „On The Road” – pe care solistul a compus-o pentru calendar şi care va fi inclusă pe următorul său album.

Ce artiști au pozat pentru Calendarul Pirelli 2022

Muzicienii au retrăit momentele din viaţa de turneu, de la tensiunea resimţită înaintea unui spectacol la pauzele dintre repetiţii şi concerte, până la călătoriile pe distanţe lungi, dintr-un oraş în altul, şi singurătatea din camerele de hotel. Bryan Adams se identifică cu aceste experienţe şi, pentru prima dată în istoria calendarului, fotograful face parte din distribuţie.

În cea de-a 48-a ediţie, pe lângă Bryan Adams se află zece artişti de renume mondial: Cher, Grimes, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Bohan Phoenix, Iggy Pop, Saweetie, St. Vincent şi Kali Uchis.

Calendarul Pirelli 2022, realizat de Bryan Adams numai în trei zile

Fotografiile au fost realizate vara trecută, în doar trei zile, în Los Angeles, la Teatrul Palace şi hotelul Chateau Marmont de la Hollywood, şi la hotelul Scalinatella din Capri, Italia.

Bryan Adams a urmărit să surprindă trăsăturile distinctive ale artiştilor, iar cele douăsprezece luni ale calendarului sunt prezentate pe mai mult de 160 de pagini şi peste 70 de portrete şi scene: de la St. Vincent (care apare şi pe coperta volumului) într-un hotel la ziua liberă a lui Kali Uchis petrecută la piscină, la decazarea lui Saweetie înainte de o altă călătorie şi până la imagini cu Cher din culise. Normani se odihneşte înainte de verificarea sunetului, Jennifer Hudson soseşte la teatru, Iggy Pop (care este şi pe coperta posterioară) se pregăteşte înainte de spectacol, Grimes e în studioul de înregistrări, Bohan Phoenix revine la hotel după spectacol şi Rita Ora e surprinsă după show.

Iată cele mai senzuale imagini din Calendarul Pirelli 2022

.

.

.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde ati gasit maimutele astea? S-au terminat femeile?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920