REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
13.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Călin Georgescu susține că România incită prin scutul NATO de la Deveselu

Călin Georgescu susține că România incită prin scutul NATO de la Deveselu

Replica API 8 februarie 2022 | 23:52 1252

Călin Georgescu, căruia i s-a propus funcția de președinte de onoare al AUR, susține că țara noastră „incită” prin prezența scutului NATO de la Deveselu. El cere o renegociere a poziției României în NATO sau Uniunea Europeană.

Călin Georgescu

„Acum două săptămâni președintele american a convocat, cum e și firesc, liderii țărilor membre NATO din Europa, pentru a discuta subiectul Ucraina. Au participat toți, mai puțin o singură țară: România. Asta spune foarte multe, din punct de vedere diplomatic, de relație cu un partener strategic, dar și cât ești luat în seamă.

Ori, noi fiindcă nu am fost luați în seamă, una peste alta acest ultim aspect dovedește din plin ceea ce am mai spus referitor despre scutul de la Deveselu.

În momentul în care ai o acțiune prin care inciți (n. r.: despre scutul de la Deveselu), căci despre asta este vorba... (...).

Nu se pune problema așa (n. r.: să fie scoasă România din NATO), ci cum să negociezi. (...) Pentru asta, când ești înăuntru, negocieze interesul țării tale. Nici în NATO, nici în UE, nu a fost negociat nimic pentru țara noastră.

Pe mine mă va interesa mereu pacea. În momentul în care intri pe aceste meleaguri al incitării, inclusiv al vecinilor, nu este bine.

La baza Kogălniceanu a fost furată motorina. Eu pun o întrebare: cine pe cine apără? La fel îmi pun întrebarea în toate pozițiile pe care le avem, inclusiv în economie. Noi trebuie să ne structurăm în interior, să nu mai apelăm la exterior.

Vreau să subliniez: firul roșu e interesul național”, a spus Georgescu, la Realitatea Plus, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un gunoi de om ...
8
0
In tara noastra nu trebuie sa cerem voie la nimeni ce avem voie sau nu sa facem. Ar fi cazul sa ne intarim si mai mult forta de aparare. Doar asa vom avea un cuvant de spus.
5
2
KGB-ist , RUSNAC !
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272