REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Călugărul de la Mănăstirea Frăsinei, acuzat că a violat doi copii de 10 și 13 ani, arestat

Călugărul de la Mănăstirea Frăsinei, acuzat că a violat doi copii de 10 și 13 ani, arestat

Ana Maria LIPAN 20 februarie 2023 | 10:47 3277

Doi bărbaţi, unul dintre ei fiind călugăr la Mănăstirea Frăsinei din judeţul Vâlcea, au fost arestaţi preventiv după ce au violat şi au agresat sexual doi copii, unul în vârstă de 10 ani şi altul de 13 ani.

Calugarul de la Manastirea Frasinei, acuzat ca a violat doi copii de 10 si 13 ani, arestat

Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început iniţial urmărirea penală faţă de un bărbat, reţinut, pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată, agresiune sexuală şi corupere sexuală (3 acte materiale), iar câteva zile mai târziu au început urmărirea penală faţă de un alt bărbat, reţinut şi el, pentru viol în formă continuată şi corupere sexuală în formă continuată, informează stiripesurse.ro.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în vara anului 2021, în timp ce inculpaţii se aflau la Mânăstirea Frăsinei, de pe raza comunei Muereasca, au dezvoltat relaţii de amiciţie cu două persoane vătămate, în vârstă de 10 şi 13 ani, cărora le remiteau diverse cadouri şi sume de bani, ca urmare a ajutorului acordat de aceştia la vânzarea unor obiecte bisericeşti, astfel că, în perioada iulie - septembrie 2021, inculpaţii au întreţinut în prezenţa minorului în vârstă de 10 ani, în mod repetat şi în diverse încăperi din incinta Mănăstirii Frăsinei, acte sexuale, iar în cursul lunii septembrie 2021, pe parcursul a patru zile consecutive, profitând de imposibilitatea minorului în vârstă de 10 ani de a-şi exprima voinţa datorită vârstei fragede, l-au atras pe acesta în diverse camere ale mănăstirii şi l-au determinat să întreţină, în mod repetat, acte sexuale orale cu inculpaţii”, au explicat procurorii.

Sursa citată a precizat că alte agresiuni sexuale asupra copiilor au avut loc şi în luna septembrie.

“Totodată, în cursul lunii septembrie 2021, pe parcursul a 4 zile consecutive, inculpaţii, profitând de imposibilitatea minorului în vârstă de 10 ani de a-şi exprima voinţa, l-au determinat pe acesta să asiste la întreţinerea de acte sexuale orale între cei doi inculpaţi precum şi să efectueze acte de natură sexuală ce au dus la satisfacţia sexuală a acestora. În aceeaşi perioadă, unul dintre inculpaţi, profitând de imposibilitatea minorului în vârstă de 13 ani de a-şi exprima voinţa şi oferindu-i diverse sume de bani, l-a determinat pe acesta să suporte şi să efectueze acte sexuale pentru satisfacţia sexuală a inculpatului”, a mai menţionat Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Cei doi bărbaţi, unul fiind călugăr la Mănăstirea Frăsinei, au fost prezentaţi, separat, judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, fiind emis pe numele acestora câte un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cele mai mari javre,Popii
1
0
Taiat organu masculin,apoi impuscat in cap
1
0
Terminati cu prostiile astea cu doamne-doamne si prietenii imaginari din cer! Veniti cu picioarele pe pamant si puneti osul la treaba nu la rugaciuni tembele catre nimeni!
5
1
sau pedofil. astia se naravesc la manastire. ce fatarnicie . superiorii lui danseaza hora popilor si dansul lebedelor in toate imprejurarile. sunt naraviti dar pe fata se declara cu familia traditionala si fac pe sfintii. o ard in dos in interes de servici.
8
0
ANIMALELE LUMII,DACA UN OM ADULT ARE ATRACTIE FATA UN COPIL ESTE DEFECT RAU,PE ASTIA O SA II TINEM PE BANI SI CONDITII DE CINCI STELE INTR-O PUSCARIE SI AMARATII AIA DE COPII RAMAN CU TRAUME PE VIATA,EU AS PROPUNE EXECUTIA IN PIATA PUBLICA CUM SE PRACTICA IN CHINA ,ALTFEL JIVINELE ASTEA DISIMULATE IN HAINE DE DUHOVNICI VOR NENOROCI SI ALTE GENERATII DE COPII
12
0
Asta e numai un caz,ultimul caz,dar cîte or mai fi?! Astia mai fac si orgii in grup,scârbosenii de care pupatorii de moaste profesionisti habar nu au.Dar nu-i nimic! Romanului ii place din opinci sa iasa foc,sa iasa foc,sa iasa foc.....
8
1
cand au dat drumul la site-ul patriarhia.xxx voi nu m-ati crezut
7
3
Astia toti sunt bulani. Le place shaworma de mizeerii ce sunt.
8
2
Minciuni ordinare scoase de sectarii nenorociti , multa mwe sectarilor si sustinatorilor lor
5
29

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468