REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cancelarul Austriei anunță că nu s-a răzgândit! Încă se opune intrării României în Schengen

Cancelarul Austriei anunță că nu s-a răzgândit! Încă se opune intrării României în Schengen

Cristina BĂRBUCEANU 6 decembrie 2022 | 13:06 2375

Ministrul de interne al Austriei, Gerhard Karner, a declarat marţi dimineaţa, într-o emisiune la postul public de televiziune, că Viena îşi menţine dreptul de veto faţă de aderarea României şi Bulgariei la Schengen şi nu are de gând să-şi schimbe opinia la Consiliul JAI din 8-9 decembrie, relatează presa austriacă. Aflat la Tirana, cancelarul austriac Karl Nehammer, a confirmat ulterior această poziţie.

Ministrul a dezminţit informaţiile potrivit cărora Austria ar putea ceda presiunilor la Consiliul miniştrilor de interne din UE care are loc în 8 decembrie la Bruxelles.

"În acest moment, refuzăm extinderea Schengen cu România şi Bulgaria", a spus ministrul, scrie News.ro.

De asemenea, nu va exista nici o aprobare condiţionată a aderării la Schegen, adică aderarea la vară, dacă sunt îndeplinite anumite condiţii - a precizat un purtător de cuvânt al ministrului într-un interviu acordat cotidianului „Kleine Zeitung”.

Protecţia frontierelor, spun oficialii austrieci, pur şi simplu nu funcţionează, iar Bulgaria şi România trebuie să fie tratate la pachet.

Aflat la Tirana, la summitul unde participă şi preşedintele Klaus Iohannis, cancelarul austriac Karl Nehammer a confirmat această poziţie a Austriei: „Ministrul de interne a precizat clar. Nu există o aprobare din partea Austriei pentru extinderea cu Bulgaria şi România. Este nevoie de mai mult timp. Avem 75.000 de imigranţi ilegali care au ajuns în Austria neînregistraţi. Asta înseamnă că au trecut pe la graniţa externă a Uniunii Europene şi au ajuns într-o ţară internă, aşa cum e Austria. Trebuie întâi să răspundem la aceste întrebări de securitate”, a spus Karl Nehammer, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
,,Valorile europene"! Va luam gazele,petrolul,padurile si va chemam daca avem nevoie de voi la cules sparanghel si altele! Prin Austria parca locuia si printul ala care a impuscat un urs ,exemplar rar care pe deasupra mai era si monitorizat!
1
0
Deci, Romnia are o carte mare in mana si anume, suprataxarea firmelor austriece si nationalizarea omv. Sa nu uitam ca austria are multe activitati pe teritoriul RO. Sa nu mai fim naivi, cel mai probabil vor MAI MULT! Daca nu se iau masuri pe masura, in cazul unui "nu", inseamna ca .....
0
0
Dar si austriecii stiu ce abuzuri fac si politicienii si magistratii in Ro ,exemplu am 5 procese pe rol daca le pierd ma voi plinge si la suedezi ,olandezi si austrieci daca pierd cu dreptatea in mina.
1
0
Luale-as falcile-n stanga. Da ia votati analfabetilor de europarlamentari romani contra la tot ce vrea Austria. Dati-le un mare muiuts . Hai sa votam si o lege sa premiem toti tiganii care se duc in Austria si raman minim 5 ani. Hai tata ca se poate
3
0
Luale-as falcile-n stanga. Da ia votati analfabetilor de europarlamentari romani contra la tot ce vrea Austria. Dati-le un mare muiuts . Hai sa votam si o lege sa premiem toti tiganii care se duc in Austria si raman minim 5 ani. Hai tata ca se poate
2
0
Salut decizia Austriei!....De ce??? Sunteti un popor de sclavi!
1
2
Salut decizia Austriei!....De ce??? Sunteti un popor de sclavi!
1
1
perfect. acum se vede cine este iohanis, mai dati ceva de muls sau s**t imperiului austriac. tara vanduta pe 2 lei. la resursele Romaniei trebuie sa facem ceva pe ei . RUSINE!!!!!!
6
3
Românește, sa ma cac pe toti rusofili care cred ca e mai bine cu Rusia decat cu Occidentul,
10
2
Pentru aia de mai jod care vor sa iesim din UE si sa ne unim cu rusii: sa se uneasca mamiticile voastre ca bunicile s-au unit pana in 1962. In rest sa le controlam la sange toate companiile rusofile ale austriecilor din Romania: Strabg, OMV, Holzindustrie Schweighofer, BCR, Raiffeisen Bank sa le iasa buzele din curul rusilor.
7
3
Voi chiar credeți ca meritam. Ne supărăm degeaba.
14
4
Acum ar trebui ca toti ucrainenii din Romania sa fie expluzati in Austria,80.000 sau citi or fi.Amamentul pentru Ukraina sa nu mai treaca prin Romania.Firmele si bancile austriece sa mearga la mama lor,sa s**a acolo.Dar cine sa faca toate astea,hotii pe cre-i tot votam ca niste dobitoci de 32 de ani?!
21
5
Pt.neam de imbecili. Nu ma politicieni nostri nu au negociat niciodata in pozitia ghiocelelui ci cu spaga pe masa si asta o stiu si Austrieci caci si ei au luat active subevaluate din Romania,restul de bani pana aproape de pertul cotect dandul spaga vanzatorilor de tara si uni dintre romani astia care au vandut se dau acum patrioti si tipa ca Romania a devenit o colonie,de parca a venit vreun strain cu armele si a ocupat Romania transformando intro colonie.
17
4
Trebuie sa iesim din UE sa ne lipim la USA si sa devenim statul american numarul 51
12
5
nu le ajunge OMV ,Mega Image si cite or mai fi .Mai vor nenorocitii
10
2
Nu noi suntem de vina ci politicienii vostri.Nu e fraier cine cere ci ala care da…
7
1
Guvernul , pulică ăla de Klau...ss , euro si autohtoni politruci de muhaia să facă bine si să dea o mare m**e jigodiilor ăstora care încă se cred stăpanii Transilvaniei. Si pe austrieci si pe javrele de bozgori îi roade ficatu că armia romana s-a pișat pe ei în 44. In cateva ore romanașii au regulat și Buda și Pesta , iar dacă îsi puneau mintea " ardeau " și ograda aia de Austria. Trebuie să ne fie învățare de minte iar pe vănzătorii de țară sa-i bagam in puscarii pe viață. Orban Victor , nu ne place, merita scuipat si sa i se interzica intrarea in tarâ, UDMR-ul trebuie desființat , să fie eventual un ONG , Tokeș - flit sau puscărie , dar toți ăștia vor Ungaria mare. O i-au in bot , clar , și ei și capetele rase si drogate din Austria , dar in tot acest timp in care ăștia fac scandal si incearcă să domine, pulifricii nostrii ce rahat fac ? Dorm iar dacă nu , se gandesc cat si cum să mai fure ! Si bozgorul si austriactul vor mangle , sa fure , sa distruga codrii , dar nu la ei acasă ci la fraieri ca noi. Nu austriacul sau ungurul, suedezul ori olandezul ne fac ko , escrocii nostri de parlamentari , hotii de primari si consilieri de tot felul , pensiile speciale si nepotismul/ amantismul ne fac de ras. Prostilor!
21
1
este marioneta rusilor! Joaca cum ii spune Putin!
16
2
Prima granița Schengen prin care întra migrantii este cea a Greciei, apoi a Ungariei. Sa nu ne ascundem după deget, este evident ca trebuie sa -i tragem una peste bot
27
0
Ar trebui guvernul ăsta de imbecili și impotenți să-și dea demisia instant, în frunte cu Ciucă. Dizolvat parlamentul plini de cretini care își servesc doar propriile interese. Ungaria este în Schengen din 2007 pentru cine nu știe, cu tâmpitul lor de Orban cu tot. Rușine să le fie celor care sunt acum la guvernare. Plm
27
1
N-am avut niciodata politicieni de valoare si mereu am negociat din pozitia ''ghiocel'' fara sa ne impunem! Nu degeaba ne-au condus fanariotii! Muistii astia de europeni ar merita sa le aratam courul si sa ne aliam cu rusii!
18
4
treducere: nu i.aajuns spaga,este obisnuit cu spagile adrian nastase,acum numai copacii taiati nu.i ajung.mori nazistule!
21
2
Asa ne trebuie daca am fost prostalai si le-am dat totul pe tava: lemn, petrol, etc. Acum ar trebui sa le tragem un mare sut in cour si sa-i dam afara din tara!
27
0
O reactie puternica ar consta in nationalizarea BCR si Petrom si de ce nu iesirea din UE. Daca astia nu ne vor cine stie poate ne vor rusii in vreo uniune
20
9
Daca tot nu ne vor in Schengen ar trebui sa iesim din UE si sa nu mai fim sclavii marxistilor europeni. Romania nu mai e ani buni un stat national si suveran, avem numai sclavi pr0sti la conducerea tarii.
18
9
Mai dați le in plmea pădurile bagamia s pla in gura lor de zdrente
25
2
Bine ne face ,ca prea ii pupam pe toti in c*r,iar ai nostri guvernanti merg in genunchi cand vor sa obtina ceva si nu bat cu pumnul in masa si nu se lupta pt.binele poporului!
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102