REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Când anunță Dăncilă miniștrii interimari, ca urmare a refuzului lui Iohannis

Când anunță Dăncilă miniștrii interimari, ca urmare a refuzului lui Iohannis

Replica API 7 ianuarie 2019 | 01:50 435

Florin Iordache a afirmat, pentru MEDIAFAX, că Viorica Dăncilă va anunța luni decizia luată, după refuzul lui Klaus Iohannis de a îi numi pe Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, la Dezvoltare, respectiv Transporturi. În opinia deputatului PSD, premierul va fi nevoit să numească miniștri interimari.

„Va anunța mâine (luni – n.r.) doamna prim-ministru. Cred că va fi obligată, ca Guvernul să poată funcționa, să anunțe niște miniștri interimari pe perioada următoare. Urmează apoi să vedem ce sau cum motivează președintele. El trebuie să motiveze, potrivit deciziei Curții, că nu corespund potrivit legii și să vedem la care din ei (Olguța Vasilescu sau Mircea Drăghici – n.r.) nu corespunde, au probleme cu legalitatea. Apoi vedem”, a declarat Florin Iordache, duminică pentru MEDIAFAX.

Social-democratul a adăugat că trebuie asigurat interimatul la Ministerul Dezvoltării și Ministerul Transporturilor, pentru ca Executivul să poată funcționa, conform legii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc de Constitutie, astazi avem ccr, un grup de judecatori numiti politic. Si, fata de fostii, astia sunt obedienti celor care i-au pus. Din doua motive: multi dintre ei sunt din fosta nomenclatura, obisnuiti cu slugarnicia, apoi, stapanii lor de azi, le-au dat atatea avantaje pecuniare, incat sunt dispusi la orice marsavie. Bani sa iasa... Pe mine ma mira, insa, de ce nu ies pe tv profesori in drept ca sa ne explice cum sta treaba. La noi, ccreul asta a ajuns un fel de Dumnezeu. Pai e cu putinta?
1
0
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei
2
0
eu boul pensionar recunosc ca sunt un dobitoc in slujba opozitiei, mananc cacat pe unde pot si poate se uita cineva si la mine Nu am scoala,nu am pregatire,nu am expertiza dar sunt activ ca un bolsevic ce am fost o viata intreaga, acuma sunt de dreapta dar pana la toamna cand pierd alegerile,dupa schimb tabara ca asa fac de cand ma stiu sunt o curva de om!
1
4
Doi interimari din Teleorman. Desigur! Destepti noncorupti si genii. Insa unul din ei parca tot olguta ar fiiiiii.
3
2
aceasta analfabeta va anunta interimarii cand va decide puscariasul draknea si pe cine va recomanda. Oare videle mai detine analfabeti capabili de executarea ordinelor acestui dictator?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108