REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CÂND se vor distribui VOUCHERELE pentru cei VACCINAȚI

CÂND se vor distribui VOUCHERELE pentru cei VACCINAȚI

Replica API 26 octombrie 2021 | 21:37 6712

Din ce în ce mai mulți constănțeni aleg să se vaccineze în ultima perioadă, fie din cauza restricțiilor, fie din cauza valului 4 care deocamdată pare devastator, fie datorită voucherelor în valoare de 100 de lei promise de guvernanți. Cei care fac parte din ultima categorie au început deja să își manifeste nemulțumirea pentru că, chiar dacă acest program se adresează persoanelor care s-au imunizat cu o schemă completă, începând cu 31 august 2021, până acum nimeni nu a primit faimoasele bonuri la nivelul județului Constanța. ”M-am vaccinat pe 9 octombrie și nimeni nu știe nimic de voucherul de 100 de lei” a declarat o constănțeancă nemulțumită pentru Replica. ”Azi (25 octombrie n.r.) au ajuns voucherele, iar în cel mai scurt timp acestea se vor împărți.”, au spus autoritățile.

Potrivit ordinului ministrului interimar al Sănătății, Cseke Attila, persoanele care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, indiferent de vaccin, beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă. Persoanele vaccinate cu schema completă vor putea intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat. Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze. Bonurile pot fi folosite exclusiv pentru plata de produse alimentare.

La Constanța va începe împărțirea voucherelor

”Persoanele vaccinate cu schema completă vor putea intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat. Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze așa că orice persoană are timp să le ridice de la locația unde au fost vaccinați. Azi (25 octombrie n.r.) au ajuns voucherele, iar în cel mai scurt timp acestea se vor împărți” a declarat pentru Replica de Constanța, Tudorel Ene, purtător de cuvânt al DSP.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A eliberat ba astiea bonurili pentru octonnrie ?
0
0
Moarte nevaccinatilor!
0
1
pai numai minciuni cu voucerele lor , pai se dau sau nu se dau ? ca nici eu nu am primit, in dej judetul cluj
0
0
bani pentru teste gratuite nu au desi platim asigurari sociale!!
2
1
Au uitat ca mita se pedepseste
1
1
La anul mai bine ca mai dau coltul unio
4
8
Si cei care au mai mult de 60 de zile de la ultima doza de vaccin, nu primesc aceste bonuri?
12
4
Bani de medicamente ziceti ca nu aveti, din moment ce nu exista in spitale nici un tratament. In schimb aveti pt vouchere. E clar ca nu se doreste salvarea oamenilor. Crima cu premeditare . Aloo DNA !!! Nu te autosesizezi???
23
8
Batranii iar trebuie sa faca un drum la centrul de vaccinare pentru 100 lei
16
3
Sunt recompensati ca maimutele din custi care sunt cuminti cand se fac experimente pe ele.HOMO SAPIENS CICA!!!
21
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108