REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Candidează sau nu Gheorghe Hânsă la Primăria Cernavodă?!

Candidează sau nu Gheorghe Hânsă la Primăria Cernavodă?!

Virgil STOIAN 12 septembrie 2023 | 00:00 2833

Alegerile se apropie și partidele își caută deja candidații potriviți pentru posturile de primar. Gura lumii spune că Gheorghe Hânsă, fostul primar din Cernavodă, ar fi omul pe care PSD l-ar dori pentru un nou mandat, la Cernavodă. Contactat pentru un punct de vedere în această privință, fostul edil a negat categoric orice întoarcere în politică, considerând închis acest capitol din viața sa.

Candideaza sau nu Gheorghe Hansa la Primaria Cernavoda?! Gheorghe Hânsă

Fostul primar din Cernavodă, Gheorghe Hânsă, are un trecut plin de evenimente. A trecut și prin momente mai dificile, a fost și cercetat penal, însă acum se consideră un pensionar model. Și-a propus să cunoască țara cât mai mult, în acest sens călătorind foarte mult. În privința politicii, acesta nu vrea să mai audă de acest subiect.

Politica e un capitol închis pentru mine

Nu am avut, nu am și nici nu voi avea nici un fel de intenție de a mă întoarce în politică. Am avut o treabă de făcut, am făcut-o și acum îmi văd de ale mele. Mi-am pregătit nepoții pentru facultăți, sunt toți bine. Politica nu mă mai interesează absolut deloc, e un capitol închis pentru mine.” a declarat acesta pentru Replica de Constanța.

Candideaza sau nu Gheorghe Hansa la Primaria Cernavoda?!

Cine este Gheorghe Hânsă

Gheorghe Hânsă a fost primar al Cernavodei pentru 3 mandate iar în anul 2020 a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu, după ce împreună cu alte 5 persoane printre care fiul şi fratele său, ar fi prejudiciat bugetul local cu suma de 28 miliarde de lei vechi, în urma încheierii unor acte adiţionale între Consiliul Local Cernavodă, prin primar, şi firma Concer Plus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu îl iubesc pe Pismis, apartamentul mi la zugrăvit, mașina mi-o repara, struguri de la ferma lu Dumitreasca fura noaptea cu dusterul de servici, bani făcuți pe struguri mii aduce mi-e, e un amant și viitor soț perfect!
0
0
Auu,nu mai merge faza cu conturile pe fbk și apelăm la replica?a da,am uitam ca va plătesc bine "știrile" propuse de voi..degeaba ma,degeabaaaa,..Luvu&Serii v-ati pregătit bagajele?cu "doamnele" pe tocuri ce faceți?
3
0
Și vedem în zilele noastre aceleași guri căscate care deși aud ce se vorbește lângă ei dau dovada de o imbecilitate aparte.Asa cum am învățat de mici, pseudonimul "A fost odată ca niciodata" , asa ne aflam în fata unei realități crunte pentru cârcotașii de serviciu , și anume...o informație eronata privind terenul de 3000mp......Cei ce se cred jucatori pe media , un mic joc de glezne căci informația aruncata este eminamente falsa.
7
1
Stati linisti ca eu o sa ies primar!! Stirea adevarata este ca Hansa ma indruma pe mine cum sa devin primar! Pe langa asta, am pregatit 20 de conturi false pe facebook si 2 pe tik tok ptin care o sa atac tot ce tine de clasa politica din Cernavoda in urmatoarele alegeri electorale ! Tine-ti aproape !!
4
3
Un fake news grosolan difuzat de ziarul Replica Online.ro! Stirea este falsa si nu are nicio baza in realitate, iar difuzarea unei astfel de stiri are menirea sa induca eroare in randul cetatenilor fara absolut niciun motiv! Singura caracterizare a unui astfel de comportament din partea unui ziar este lipsa totala de responsabilitate si deontologie profesionala! Tot 100€ costa stirea la voi ??
6
0
A inceput campania de denigreare a d-lui Nicolae, posibil candidat la functia de Primar al orasului Cernavoda. Fiind candidatul cel mai credibil, ceilalti contracandidati au intrat in fibrilatii si folosesc metoda denigrarii crezand ca astfel vor avea sanse de izbanda. Cel care a scris articolul, cu mari greseli de ortografie, nu are o poza de profil ceea ce denota ca nu este transparent si se ascunde crezand ca este credibil, dar se insala amarnic. Cum putem sa luam in considerare ce se scrie in articol da se fac numai afirmatii denigratoare cu scopul evident de a crea o imagine defavorabila scopul final fiind politic. Cel care a scris articolul nu s-a gandit nici o clipa ca acea persoana pe care o ataci are o familie are un status in societate, dar nu trebuie distrus, oare de ce? Cel ce a scris articolul are mari lacune si ar trebui sa mai puna mana pe cartea de limba romana pertru a putea fi inteles. Daca esti sigur ca ai dreptate in ceea ce ai scris deconspirate sa stim cine esti.
6
0
Daca hansa va dori sa candideze sa fiti siguri ca ia 70 la suta.lumea stie ca a fost cel mai bun primar al cernavodei,si poate ultimul purtator de creier,din cei care fac politica.acum,in cernavoda politica o fac soferii si ospatarii..pacat de cernavodeni merita ceva mai bun
3
2
Nicolae, Nicolae, mai dai la căței bătaie? Lui Țăranu, sau lui Bică,dă-le cu nuiaua mică! Lui Streinu și alte ghioarle, dă-le cu nuiaua mare! Ca să nu muște mânuța, care le trage clăpuța.
2
4
Vând voturi la PNL. Rog seriozitate!!
1
1
Bai cacatilor aveti tupeu in spatele tastaturii dar in fata sunteti slugi! Negoita mi-a dat un teren de peste 3 mii de mp ca sa fac ponton de ambarcatiuni. Care vrea sa se plimbe cu barca sa aduca suticile ca pe vremuri. Hai larevedeaoa!
2
3
O gluma buna cu HANSA PRIMAR SUSTINUT DE PSD . Referitor ce se autodenunta NICOLAE SUNT VORBE FARAACOPERINE ,DENIGRARI ,SI FAPTE CARE NU S.AU PROBAT LA CERCETARI . NICI NU A INCEPUT CAMPANIA SI DENIGRARILE AU APARUT .
3
0
Noi la Cernavodă stăm la umbra, dormim acasă la tura de noapte, ne folosim de Dusterul de serviciu pentru cumpărături personale, plimbat neamuri, trai pe vatrai la poliția locală!
4
0
Noi la Cernavodă stăm la umbra, dormim acasă la tura de noapte, ne folosim de Dusterul de serviciu pentru cumpărături personale, plimbat neamuri, trai pe vatrai la poliția locală!
4
0
dottorate la apelul de seara al bocancilor la fel și cum am fost promovat în politia de c***t a Ro voi candida la funcția de primar din partea PSD.Sa știe toată lumea că nu mai este un secret fur curent electric,apa de la RAJA,termie de la serviciul utilități am șapte garaje închiriate la terțe persoane din Cernavodă fara sa dau impozite la ANAF.Cu furaciunile de la pești și de la CNE când era director Buriac Nicolae mi-am tras și o vila somptuoasa.Acum caut in Cernavodă cati mai mulți p****i sa ii aduc la PSD să mă voteze în funcția de edil al orașului.Pe multi ii mai acostez când ajung pe la tribunalul din Medgidia și le iau banii eu fiind avocat la Baroul București împreună cu un alt coleg de ciordeli Popovici Cornel.
5
3
Nu este nicio problema" Rădulescu lucian se lauda peste tot ca are plângeri la DNA ,dar nu i se întâmplă nimic ptr.ca îl apară partidul, adică pnl
10
0
sa furat si se fura din banii publici au descoperit metode noi de spalare a banilor cand se vor afla e tarziu si gaura datoriilor tarii e enorma oamenii cinstiti sunt siliti sa o astupe cu suferintele si din munca lor neplatita corect
7
0
cred ca o sa candideze la puscarie
5
2
L-ai uitat sa îl treci și pe Radulescu Lucian,asta ciordește mai mult decât cei doi remarcați că ciorditori de frunte în primăria Cernavodă.
14
1
Am ciordit destul,acum las pe alții să ciordească.Sa nu uite ciorditorii actuali că le-am lăsat locul călduț la Puerta Blanca..Pe rând întâi Negoiță Liviu apoi Carjali Șerif...iavaș iavaș...
11
0
Primaru negoita si serif prin firma de casa getnic a sifonat milioane de euro, bani din bugetul local, cand se va face dreptate!?
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468