REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cântăreaţa americană Taylor Swift a lansat un nou album intitulat ''Midnights''

Cântăreaţa americană Taylor Swift a lansat un nou album intitulat ''Midnights''

A.F. 24 octombrie 2022 | 00:00 187

Cântăreaţa americană Taylor Swift a lansat cel de-al 10-lea album de studio intitulat ''Midnights'', precum şi piese suplimentare compuse în timpul înregistrării materialului discografic, informează Reuters.

Cantautoarea în vârstă de 32 de ani descrie noul album, ce conţine 13 piese, ''un colaj intens de urcuşuri şi coborâşuri, fluxuri şi refluxuri'', citează Agerpres.

''Viaţa poate fi întunecată, înstelată, înorată, terifiantă, electrizantă, fierbinte, rece, romantică şi singuratică. Exact ca Midnights'', a continuat artista în mesajul publicat pe Instagram.

Prima melodie de pe album este ''Lavender Haze'', o sintagmă pe care Swift a auzit-o prima dată pe când se uita la serialul de televiziune ''Mad Men'' şi care semnifică a ''fi îndrăgostit'', iar primul extras pe single de pe album, ''Anti-Hero'', este, potrivit artistei, una dintre melodiile sale preferate, care sondează nesiguranţele artistei.

''Snow On The Beach'', o altă piesă inclusă în album, este înregistrată în colaborare cu cântăreaţa Lana Del Rey, pe care Swift spune că o admiră de mult timp.

Cântăreaţa, cunoscută datorită unor hituri precum ''Shake It Off'' şi ''Bad Blood'', a mai spus, într-unul dintre mesajele publicate pe Instagram în timpul nopţii, că albumul ''Midnights'' este integral un album-concept ''despre intensităţile acelei ore perplexe şi nebuneşti'' şi că îi place să le împărtăşească fanilor din procesul ei creativ publicând şi piese suplimentare care nu au intrat în album.

Swift, deţinătoarea a 11 trofee Grammy, a ajuns în vârful clasamentelor muzicale graţie celor mai recente albume, printre care cele două discuri-surpriză pe care le-a lansat în timpul pandemiei de COVID-19, ''Folklore'' şi ''Evermore''.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212