REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CARAIVAN vrea un ANSAMBLU REZIDENȚIAL și pe DIONISIE cel MIC

CARAIVAN vrea un ANSAMBLU REZIDENȚIAL și pe DIONISIE cel MIC

Replica API 11 noiembrie 2021 | 00:24 3012

Constanța a devenit fără îndoială raiul investitorilor imobiliari. Una dintre aceste societăți este și Blue Bike Concept SRL, care, de-a lungul anilor, a reușit să-și pună amprenta pe mai multe zone bune din municipiul Constanța, dar și în stațiunea Mamaia. Mai nou, societatea și-a ațintit privirea către strada Dionisie cel Mic, acolo unde dorește să realizeze un ansamblu de locuințe colective. Cum zona avea o interdicție în ceea ce privește edificarea construcțiilor, societatea e elaborat un Plan Urbanistic Zonal. În acest sens, Primăria Constanța a publicat anunțul cu privire la dezbaterea publică ce va avea loc în următoarea perioadă.

Primăria Municipiului Constanța a publicat pe site-ul oficial al instituției un nou anunț de urbanism cu privire la o dezbatere publică ce ar urma să aibă loc în următoarea perioadă. Este vorba despre Planul Urbanistic Zonal pe strada Dionisie cel Mic, zona delimitată de străzile Dionisie cel Mic, Barbu Ștefănescu Delavrancea și limitele cadastrale ale municipiului Constanța. Amplasamentul terenului care a generat PUZ-ul este strada Dionisie cel Mic, zona bloc 50a-48b, loturile 3,5,6,8. Aici, investitorii doresc să ridice un ansamblu de locuințe. Conform documentului elaborat, la nivelul zonei pentru care a fost realizat PUZ-ul se regăsesc 3 zone funcționale, ZRL 3- subzona locuințelor colective cu regim de înălțime mediu (P+4 niveluri) adiacentă unei zone constituite de locuire colectivă, ZRL 4 – locuințe colective medii existente cu maxim P+3-4 niveluri situate în ansambluri preponderent rezidențiale (conform RLU și PUG), dar și ZRV4- culoare de protecție față de infrastructura rutieră.

Așa cum aminteam și mai sus, potrivit Planului Urbanistic Zonal, terenul pe care se dorește să se construiască este încadrat în zona de referință ZRL 3, adică subzona locuințelor individuale și colective mici (P+2-3) existente și propuse. Astfel, societatea a fost nevoită să elaboreze Plan Urbanistic Zonal.

Vă reamintim că, și în luna februarie a.c., societatea obținuse un certificat de urbanism, care atestă că terenul este încadrat în zonă cu interdicție temporară de construire până la aprobarea unui P.U.Z. De asemenea, proiectul s-a regăsit și pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism și Amenajarea Teritoriului în luna iulie 2021.

Date despre Blue Bike Concept SRL și Octavian Caraivan

SC Blue Bike Concept SRL a fost înmatriculată în anul 2020 şi este controlată de Caraivan Octavian, Petre Ștefan Stere și Iorgovanu Stere. În anul 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 0 lei, un profit de -30.879 lei, dar și datorii de 2.927.667 lei. Octavian Caraivan a fost asociat cu Cristian Borcea. De asemenea, omul de afaceri a fost administrator, alături de Georgică Giurgiucanu şi de Stan Ion, la SC Holiday Club Neptun SRL, ai cărei acţionari erau Cristian Borcea, George Giurgiucanu şi SC Neptun-Olimp SA.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mafia Mazare Fagadau-ii apara DNA si DIICOT?De unde au banii ca din biciclete nu faci atita?
4
0
MASTODONTI pe Dionisie cel Mic
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468