REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Caravana Isteţilor - poliţiştii, de vorbă cu copiii

Caravana Isteţilor - poliţiştii, de vorbă cu copiii

Replica API 20 noiembrie 2017 | 01:42 465

La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au fost alături de copiii care au participat la un eveniment cultural, în cadrul proiectului educaţional "CARAVANA ISTEŢILOR – ŞTIU, MĂ INFORMEZ, DECI SUNT CEL MAI BUN!", unde cei mici au concurat pentru unul dintre multele trofee acordate de polițiști.

Evenimentul s-a adresat atât celor mici, cât şi celor mari, părinţi și bunici, prilej pentru polițiști de a le oferi micuților participanți, sfaturi şi recomandări referitoare la prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor şi a violenţei în şcoli.

Concursurile educative au avut loc într-un centru comercial din municipiul Constanța, unde au participatelevi, părinți și cadre didactice.

Deoarece siguranța copiilor este o prioritate a tuturor, poliţiştii constănţenile-au recomandat minorilor să fie precauți în mediul on-line, să nu deschidă uşa persoanelor necunoscute sau să părăsească locuinţa fără acordul părinţilor.

Totodată, copiii au fost sfătuiți să nu adopte un comportament violent la unitatea de învățământ, sesizând la nevoie unul dintre profesori,iar în drumul spre domiciliu/şcoalăsă nu interacționeze cu necunoscuți, alegând cel mai scurt drum, evitând, pe cât posibil, zonele izolate.

De asemenea, elevii au fost îndrumați să circule pe trotuare și să traverseze doar prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar nu te-ai gandit o clipa ca ar putea fi vorba de .....????
3
2
Initial am fost socat, nu stiam cine sunt istetii...Pe parcurs m-am lamurit...
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108