REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Carmeco și Metachim plănuiesc un ansamblu de locuinţe şi birouri pe Șoseaua Mangaliei. Va avea 20 de etaje!

Carmeco și Metachim plănuiesc un ansamblu de locuinţe şi birouri pe Șoseaua Mangaliei. Va avea 20 de etaje!

Replica API 13 mai 2019 | 00:26 1097

Societățile pe acțiuni Carmeco și Merachim intenționează să ridice un ansamblu de locuințe și birouri în apropierea restaurantului Diplomatic de pe Șoseaua Mangaliei din județul Constanța. Din acest motiv a fost depus un memoriu de prezentare, un P.U.Z. actualizat, la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) conform documentului ”PROIECT IMOBILIAR INTEGRAT Sammarina View Development”.

Suprafața totală a terenurilor ce a generat PUZ este de 68.036 mp, prezentând următoarele vecinătăți: NORD: strada Caraiman, EST: Șoseaua Mangaliei, SUD: stradă acces, VEST: teren căile ferate.

Zona studiată este amplasată în intravilanul Municipiului Constanța, între Cartierul Abator și Cartierul Km4, în apropiere de Farul Constanța. La 400 metri se afla Marea Neagra și Poarta 5 a Portului Constanța, amplasamentul fiind foarte aproape de Șoseaua Mangaliei numărul 74.

Însă proiectul este unul foarte complex, din acest motiv se va realiza pe mai multe etape. Pentru început vor fi demolate o parte din clădirile anexe existente. În următoarele faze se vor incepe lucrările de construcție pentru clădirea de birouri, schimbare destinație clădiri existente în galerii comerciale și pentru ansamblurile de locuințe și funcțiuni conexe.

Zona mixtă de birouri va avea un regim de înălțime 2S+P+20 etaje cu spații de garare proprii în regim preponderent subteran pe două nivele. Suprafața construită proiectată va fi de 3.728,63mp și suprafață desfășurată=43.353,16mp.

Va exista și o zonă dedicată businessului comercial prin schimbarea destinatiei clădirilor existente în galerii comerciale pe o suprafață constuită proiectată de 9.530,90mp și suprafață desfășurată de 34.556,97mp.

Zona de ansambluri de locuințe cu 900 apartamente de una, două, trei și patru camere, cu regim de înălțime 2S+P+15 etaje, iar suprafața construită proiectată este de 8.747,75mp; suprafața desfășurată de115.588,05mp.

Zona de funcțiuni conexe necesare asigurării unui standard de locuit ridicat, cum ar fi proiectarea unei cladiri P+1 cu piscină interioară și exterioară și spații de wellness (suprafață construită de 1.115,50mp; suprafața desfășurată de 1.627,50mp).

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pisati in cur ce sunteti..stergeti si comentariile care nu va convin...ziarul pulii mele..cu o adunatura de corupti si de zdrentoi
0
1
si sa fie fara locuri de parcare
2
0
Rasar blocurile in Constanta, ca ciupercile dupa ploaie !
2
0
Dupa ce va fi taiata si ultima nava sub pavilion ational se va da starul pentru fisia romania pentru poporul ales. Deja la incalzire se afla alta hiena. Fratila cu blocuri pe b novac. Votati m UE si referndum inpotriva penalilor. Cu asta veti ramane. Vorba lui nea PETRACHE TUTEA raul se taie de la firul ierbi de sa se teama si copilul din masa.
4
0
Harry ce mortii ma-tii de droguri ai consumat ma ? Pai si ce sa faci, sa nu muncesti ? Sa umbli pe strazi ? Sa te joci jocuri sau ce mortii ma-tii ? Astia sunt tinerii frumosi si liberi rezistenti borati infecti sloboziti in gura cu ideile lor, ca si cum -noi suntem filosofi, noi avem idei despre viata, noi nu vrem sa muncim, noi ne integram in absolut, avem laturi metafizice noi- . Pisa-m-as pe voi de putori ordinare, treci in mortii si familia ma-tii la munca baga-mi-as pula-n familiile voastre sa-mi bag
9
2
cutii de chibrituri, asta va face sa credeti va aveti o viata deplina, creierul numai se bazeaza pe liberul arbitru, voi vreti cutii de chibrituri ca sa va bateti pe burta ca sunteti oameni impliniti..in cretinitatea multora un apartament si o masina este viata perfecta. si toata viata isi omoara corpul si creierul pentru obiecte care doar superficial le va da satisfactie.. pentru ca daca l ai pune pe un roman sa si aleaga o latura mai ampla de a si consuma viata, el din toate ar alege sa munceasca ca un bou toata viata pentru o cutie de chibrituri si 4 roti..
12
1
Eu sa nu fac paratzi ? Dupa ce ca v am cheltuit banii si timpul este momentul sa construiesc si pentru mine !
8
0
Albanezi la creier sunteti voi. Gandire tipica de romanes cocalari haters
7
7
Prosti vor fi cei care se vor muta intr-un bloc asa de inalt dintr-o tara cu seisme aproape in fiacare zi...!
10
2
De unde au bani securistii astia?De la popor
12
1
Cei care vor locui in aceste blocuri vor avea o liniste deplina din cauza trenurilor care trec -toate trenurile spre port si retur - fac manevra toata noaptea pe cele 2 randuri de cale ferata - 2 bariere pe str.Caraiman ;aici este inca o zona industriala :depozite,sediu,bazine Oil Terminal ;noi care stam la Abator nu putem dormi noapte din cauza trenurilor;in rest ,cred ca ruina Abator nu se mai justifica sa ramana in zona.
15
1
Alde Samara nu e cel care a luat Carmeco si la adus o ruina, a luat Metachim si a vandut unele spatii iar altele stau inchise, a luat vapoare si le-a dat la fier vechi. Samara, mare om de afaceri
26
2
Eu zic ca mai intii sa se faca o slujba de exorcizare. Unde este invitata toata suita de maidanezi ecumenisti in frunte cu teo si muftiul pentru ca locuitori sa nu fiu bantuiti de ciredele sacrificate in abatorul jindarilor. Bineinteles tot pentru holocheshul salamului cu soia. Pofta buna celor care vor lua o bucata din Rromania.
12
4
Onanistii au belit-o!
8
7
De betoane avem nevoie....bravoo!! Copii sa se joace in Mall
22
6
Mai bine iei taranii care faceau groh groh de beti si le dai 9000 pe luna sa faca rapid inca un bloc la care aia cu carte care muncesc pe 1500 trebuie sa plateasca 50 de ani Si cand nu mai ai bani nici sa te caci til ia banca, atunci poti sa le expui concepte avansate despre criza economica......
13
3
Ma bucur ca lumea investeste... nu stiu de ce altii injura. Proiectul asta inseamna locuri de munca, bani in economie, bani la buget. Dar na, presupun ca daca esti taran prost cu doua clase nu ai cum sa intelegi concepte mai avansate decat -groh groh, beau, mananc, ma cac, ma culc-.
21
29
Albaneziiii
24
8
Frumos proiect.Atentie la ales constructorii .
8
31

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108