REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Carmen Dan, despre clasarea dosarului "Microfonul": Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a părut o anchetă serioasă

Carmen Dan, despre clasarea dosarului "Microfonul": Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a părut o anchetă serioasă

Replica API 8 mai 2018 | 22:08 373

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, referitor la clasarea dosarului "Microfonul", că nu comentează decizia procurorilor, afirmând că ancheta i s-a părut serioasă.

"Am văzut concluziile anchetatorilor. Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a părut o anchetă serioasă", a spus Carmen Dan, la intrarea în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

Pe data de 4 mai, procurorii Parchetului General au decis clasarea dosarului "Microfonul", în care ministrul de Interne reclama faptul că în priza din locuinţa sa a descoperit un dispozitiv de înregistrare.

Parchetul General a clasat săptămâna trecută dosarul deschis în legătură cu dispozitivul de înregistrare găsit în locuinţa ministrului de Interne, scrie news.ro.

La sfârşitul lunii noiembrie 2017, ministrul Carmen Dan a anunţat că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu, iar dosarul a fost preluat de parchetul instanţei supreme.

Carmen Dan declara, la sfârşitul lunii decembrie, că expertiza tehnică a fost finalizată în dosarul deschis la Parchetul General pentru violare de domiciliu.

Pe eticheta microfonului era trecut anul de fabricaţie 2009, iar dispozitivul este evaluat la aproximativ 300 de euro, datele de până acum arătând că ar fi fost montat de către o persoană fizică, şi nu în baza unui mandat de siguranţă naţională.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ea este experta in ''microfoane''!
2
0
Pai , bai panarama sudista , ce-ar mai fii de comentat ? Ma supara faptul ca procurorii nu ti-au facut dosar penal pentru teatrul jucat pe la Antene , pe aceasta facatura ! Secatura !
4
0
Culcat.drepti.culcat.aplecat.jos textila.
4
0
ce sa comentezi tu, nu ti-a dictat penalul draknea comentariu, nu era mai corect daca taceai?, ai impresia ca politica la cote inalte are ceva in comun cu faptul ca ai fost miss Videle?, domne cu ce ne-am procopsit
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108