REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Carmen Dan, mesaj de susţinere pentru Liviu Dragnea

Carmen Dan, mesaj de susţinere pentru Liviu Dragnea

Replica API 21 iunie 2018 | 00:00 281

Ministrul de Interne Carmen Dan a avut o reacţie (printre primele din partea unui lider al social-democraţilor), după decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea. amintim că decizia nu este definitivă.

Iată mesajul lui Carmen Dan:

“Cumpătarea este o dovadă de înțelepciune și, atât timp cât lupta nu s-a dus până la capăt, consider că este mai bine să taci inteligent, decât să jubilezi gratuit...

Nu este pentru prima dată când eu și colegii mei de partid trebuie să ne arătăm unitatea și tăria de caracter în fața unor momente grele. Am fost și voi fi alături de președintele partidului, Liviu Dragnea, şi sunt convinsă că, până la final, își va demonstra nevinovăția. Nu este o decizie definitivă! Este evident că această sentință este una politizată. Este răspunsul vindicativ nu numai la presiunea străzii, ci și la încercarea autorităților legislative și executive de a reforma statul de drept, acela real! De a armoniza legislația respectând Constituția și deciziile CCR, așa cum se întâmplă în orice democrație autentică!

Un moment ca cel de astăzi are o singură consecință: te întărește și, mai mult, te motivează să mergi mai departe. Asta am văzut eu acum la președintele partidului, Liviu Dragnea! Nu-l poate doborî o astfel de soluție, cum nu l-au îngenunchiat toate piedicile și strategiile… Și, în astfel de momente, când nimic nu mai corespunde firescului și logicii de bun simț, mai mult ca oricând, partidul strânge rândurile în jurul omului care arată că are puterea să rămână întotdeauna în picioare, cu demnitate și tărie de caracter!

Partidul Social Democrat va rezista tuturor presiunilor și își va duce până la final mandatul pe care românii i l-au încredințat! Rămânem cu toată convingerea alături de președintele Liviu Dragnea. Decizia de astăzi nu poate anula calitățile sale de om politic, de președinte care a adus partidul la cotele cele mai mari din istoria sa. Se apropie un an important, iar Liviu Dragnea poate face din nou istorie pentru PSD, împreună cu noi toți și având susținerea noastră!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pacat, inteligenta ta- zero barat- nu iti permite accesul la o gandire corecta- videle si bucataria din care ai fost postata de penalul respectiv- vino analfabeto cu picioarele pe pamant- si doresc o explicatie a unei expresie ce mi-a confirmat nulitatea ce te caracterizeaza- cum adica, referitor la protestatarii din interiorul parlamentului, parlament ce a fost manjit, la propriu , de mojicia voastar-ASTIA INCA NU AU FOST RIDICATI? sa iti explic ASTIA sunt oameni corecti ce se tem ca sunt obligati sa parasesca tara ptr a-si sustine financiar familiile- Corect?, cine iti da dreptul sa te expr
3
0
Mars fa secretaro .
2
0
Mooie Dragnea!!!! Sper sa crapati dracului cu totii!!!!
3
0
Daca nu te sustinea mafiotu nu vedeai Bucurestiul. Si acuma parazitai Videle.
5
0
toate curvele in guvern
4
0
Din stomacul lui dragnea ai aparut.in wc o sa ajungi.tragem apa.hai pa.
4
0
Ce se intampla de la un timp , ca otrepele de la Teleorman , se cam duc la bulau pe capete , iar proasta asta teleghidata ramane fara sustinatori ...
3
0
atentie, atentie! urmatoarea statie: Beeeeeelinaaaa urmatoarea statie: OLAF n-aveti voi fire de par in cap, cate statii urmeaza, asta da dovada de cumpatare si intelepciune. intrebati-l pe nicusor, el incepe sa inteleaga, n-asa ?
5
0
Dute dupa el .
10
0
go to Hell toghether sau si mai bine mergeti cu totii acolo unde a intarcat Dracul copii,tradatori nenorocti
12
1
Fosta secretara de la Videle pare foarte panicata. Ce se intampla ?
17
1
Du-te duoamna dan si sustinei ridicata shtanga lui liviuta la camera intima.Sa nu faceti sex cu strigaturi ca intaratati gardienii si va tin mai mult.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614