REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Carmen Dan s-a apărat în Parlament, în legătură cu acuzaţiile privind protestele din 10 august

Carmen Dan s-a apărat în Parlament, în legătură cu acuzaţiile privind protestele din 10 august

Replica API 12 septembrie 2018 | 00:35 376

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marți, în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea moțiunii simple în care opoziția îi cere demisia, că acuzațiile care i se aduc sunt false, bazate pe „pasaje din presă” și că nu a ascuns de parlamentari raportul despre protestele din 10 august, transmite Mediafax.

„Sunt acuzată de mușamalizarea oricărei discuții și de fuga de Parlament. Pe 11 august am prezentat într-o conferință de presă datele preliminare referitoare la acțiunile din 10 august. În 19 august, am prezentat raportul. Ați reclamat că raportul a fost ascuns timp de două săptămâni, însă pentru că MAI să poată să pună la dispoziția parlamentarilor un raport clasificat trebuie îndeplinită o precedură. În 21 august, la comisia de apărare din Camera Deputaților, această procedură nu era îndeplinită, iar pe 22 august Parchetul ne-a solicitat acest raport. Prin urmare, ca să nu fim acuzați că am diseminat documente care ar putea constitui probe într-un dosar, am solicitat Parchetului opinia cu privire la transmiterea raportului, iar în urma răspunsului primit, în 30 august, am făcut demersurile pentru transmiterea documentului către comisiile parlamentare. Așadar, este falsă tema că acest raport a fost ascuns", a declarat, marți, în plenul Camerei Deputaților, ministrul de Interne, Carmen Dan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal ca dracnea inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
4
1
romanii trezitiva
5
1
ce pula mea iti atarna in gura ? mananci guma de foame ? am auzit ca te-au prins poponarii de la pescaru' si te-au facut posta ....sa nu mai vii la miting ca daca te prind te tatuez cu pula pe bot !
3
2
Cu mecla asta de curva neplatita te poti apara numai pe centura!
6
2
MUIE GUVERNULUI
8
2
Ca diaspora a dat lui dragnea si pretenarului de la senat un OUG prin care ii earta dar in schimb ambii trebuie sa plece din politica.
1
1
Am asa o ureche muzicala CA COmentul de la 21:13 e scris de o mandrete de fata mare.
1
1
am aflat unde este europenu,a ramas in parlament gazat de pmp istul Tolomac! sper sa nu-ti schimbe ADN ul sau sa avortezi ca lauza dupa cum se exprima un erudit confrate antipesedist
2
1
Un impostor pretinde ca el este Europeanu. TOTAL FALS! Europeanu a decedat dupa o gretoasa suferinta provocata de prea multa muie primita. Medicii de specialitate au afirmat dupa necropsie ca muita cronica de care suferea s-a grevat pe un sifilis sever congenital intratabil. Preventiv, trupul i-a fost incinerat in tuica proasta de colegii de la hashtag, iar cei atit de huliti de el. i-au dat pentru ultima oara ce-i placea lui, pe patul de moarte... I-a luat locul fratele lui geaman, Mishu, cel care o trimite pe ma-sa pe centura, o bate, ii fura banii si-si cumpara bronz sa se drogheze!
2
6
Mishule a zis Stroe sa venim la birou sa ne dea banii pt postari
1
3
europeanu a disparut ,gurile rele spun ca are o noua identitate Mishu !MCC
5
2
Carmencita vreau sa te pup pe gaura curului cand te caci
2
7
se incurca analfabetii in declaratii.Dumnezeu,niciodata nu bate cu ranga.
10
2
A scos sabia de sabie va pieri
12
1
De cand isi scoate din priza tot felul de obiecte ...lungi parca e tot mai senila....aaaaa....senina?!
11
2
te-ai aparat in fata puscariasilor trai?, stai sa ajungi dupa gratii si atunci iti vei reveni instantaneu
17
2
Tanti carmen aveti jaca de motociclist de la gabi oprea?
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108