REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Carmen Iohannis i-a anunţat pe procurori că nu se poate prezenta la audieri

Carmen Iohannis i-a anunţat pe procurori că nu se poate prezenta la audieri

Replica API 16 noiembrie 2018 | 00:13 452

Carmen Iohannis

Carmen Iohannis le-a transmis procurorilor de la Parchetul General, prin fax, că se află în imposibilitatea de a se prezenta joi la audieri, deoarece îl însoţeşte pe preşedintele Klaus Iohannis în vizita pe care o efectuează în Marea Britanie, au declarat surse judiciare.

Urmează ca procurorii să o citeze pe Carmen Iohannis pentru o altă zi.

Carmen Iohannis trebuia să se prezinte joi la Parchetul General pentru a fi audiată într-un dosar deschis ca urmare a unui denunţ în legătură sumele de bani obţinute de familia Iohannis din închirierea unui imobil.

Denunţul a fost depus de SC Jurindex Media SRL, societatea care administrează site-ul Lumeajustitiei.ro, reprezentată de jurnalistul Răzvan Savaliuc, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, a soţiei acestuia, Carmen Iohannis, precum şi împotriva notarului Radu Gabriel Bucşă, reclamaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Iniţial, denunţul a fost înregistrat în mai 2018 la DNA, declinat apoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior la Parchetul General.

În denunţul depus la Parchet se arată că familia Iohannis a refuzat să restituie statului suma de 320.000 de euro, bani proveniţi din închirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobândit nelegal.

În noiembrie 2015, Curtea de Apel Braşov a decis definitiv anularea unui contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu deţinut de Klaus şi Carmen Iohannis.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu esti o doamna ce p..a mea.
0
0
Daca lucrul asta il facea nevasta lui Tariceanu sau Dragnea, toata lumea urla ca nu este normal si ca sunt jigodii. Iata ca si Johannis procedeaza exact cum ne asteptam sa faca ceilalti doi de unde si concluzia ca toti sunt o apa si un pamant, niste jeguri de oameni, corupti si care se cred mai presus de lege.
0
0
Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenoroceste Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania.
1
0
este plecata la tocat bani romanilor ce viata trai pa vatrai mai nou isi etaleaza toaletele da data asta a dato gres sa imbracat cu culoarea ciumei risii pa care o blameaza iohannis.
4
2
Cand a fost nicolae al romanicii la far in luna de mierle, i-ai supt-o si lui regal?
6
4
Iohannis a fost intr-o vizita de stat...la spritz! Anunta cu pompa, acum doua zile, ca distinsa sa consoarta nu se poate prezenta la parchet, pentru ca-l va insoti intr-o vizita de stat. Ce sa vezi? Era una de stat la spritz, caci Theresa May i-a dat cu flit, ca ultimului sef de stat din lumea a treia... Ce umilinta!
7
2
A fost la ziua regelui.A stat aseara la un spritz cu rejele charles si carmen nu a prins avionul de ...DNA. Ghinion! Sotii johannis s-au dus la charles in locul dudelor regale.Se pare ca margareta da din maini necontrolat si nu a vrut sa verse paharele si nici legea de lux nu se mai voteaza sa pape banisorii moca.Poate Carmen Johannis le gaseste ceva de munca principeselor la londra,pt ca in Romania nu vor sa munceasca nici ale dreaq
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920