REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc, de 1 decembrie

Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc, de 1 decembrie

Replica API 29 noiembrie 2020 | 00:00 2486

Ziua României se sărbătorește și la Cascada Niagara, grație unei inițiative a Ambasadei României din Ottawa și a emisiunii Noi Românii, realizată de timișoreanul Raul Dudnic.

„La solicitarea emisiunii noastre TV, Noi Românii, Niagara Parks Commission a fost de acord să lumineze cascada în culorile steagului românesc în onoarea Zilei Naționale a României, în data de 1 decembrie, între orele 21.45 și 22.

Mulțumim comisiei Niagara Parks care a fost de acord să accepte cererea noastră cu un preaviz atât de scurt“, spun inițiatorii acestei acțiuni. Iluminarea cascadelor poate fi văzută în direct pe acest link.

Recent, timișoreanul Raul Dudnic a câștigat premiul pentru televiziune acordat de The Canadian Ethnic Media Association (CEMA), la cea de-a 42-a ediție a evenimentului „Annual Awards for Journalistic Excellence“, distincțiile fiind acordate în cadrul unui spectacol virtual care a avut loc în seara zilei de 18 noiembrie . Născut la Arad și strămutat la Timișoara la vârsta de 12 ani, Raul Dudnic și-a făcut apariția în scena muzicală a orașului nostru în diverse „combinații“, una memorabilă fiind duetul de folk Dinu – Dudnic, care a dus mai apoi la nașterea formației Abra. Cireașa de pe tort la acest capitol rămâne desigur prezența sa în componența formației Cargo. Cu exact un sfert de secol în urmă, în 1995, Raul Dudnic a plecat definitiv în Canada, unde realizează diverse emisiuni dedicate comunității românești, scrie pressalert.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu sumanul si caciula aparem pe Columna de la Roma, in muzeele Vaticanului;se pare ca unii cu capul descoperit ,fara sa fiu si ironic,degeaba il poarta semet.E mare lucru sa fii mandru de culorile reprezentate in steagul tarii tale chiar si pentru 15 minute in torentii de la Niagara!Cu patriotismul stam mai prost ca in rest...
0
0
canadieni habar nu au ca exista romania.pt. ei o sa fie o frumoasa combinatia de culori si atat
3
1
Du-te si te caca apoi fa o laba cu gandul la Marlyn Monroe
0
1
Wow! 15 minute de culori pur romanesti, intrezarite sublim prin vaporii de apa ai Niagarei? Unde-i Marilyn Monroe, s-o pot fermeca cu acest fapt? Sa ma dau roman vanjos la ea... Vremuri de mult timp apuse... Sa-mi notez undeva, sa nu uit solemnul moment! Stati putin, sa caut o bucata de hartie igienica! Sunt un tip pragmatic. Cand ma satur de atata bagare in seama, la nivel international, promit ca voi folosi bucata respectiva de hartie igienica! O voi folosi, purtand un gand solemn in minte: Cu sumanul si caciula, sunt roman, arat ca p...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108