REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Cât costă să-ți cânte Carmen Chindriș la nuntă

Cât costă să-ți cânte Carmen Chindriș la nuntă

Replica API 4 iunie 2022 | 23:13 2027

Printre cântăreții care ieri seară au încins atmosfera la nunta lui Florin Salam s-a numărat și concurenta de la Te cunosc de undeva, Carmen Chindriș. Ea a venit alături de Taraful Rutenilor pentru a-i încânta pe cei prezenți cu hiturile sale. Iată cât te costă să o aduci și tu la nunta ta.

Carmen Chindriș, concurenta de la Te cunosc de undeva, e artistul momentului, asta după ce cântăreața a lansat mai multe hituri care nu au cum să nu fie cântate la orice petrecere. Ea alături de Taraful Rutenilor sunt extrem de căutați, mai ales la evenimente importante din viața românilor.

Ei bine, ieri cântăreața a fost prezentă chiar și la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, acolo unde ea a făcut mare show pe litoral, în restaurantul unde manelistul a decis să aibă loc evenimentul important din viața sa și a partenerei sale.

Invitații au fost în delir atunci când artista a început să fredoneze melodiile cunoscute deja în întreaga țară precum: „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, „Două perechi” sau „Suc”.

Dacă vreți ca interpreta să fie prezentă și la nunta voastră, la majorat sau botez, atunci trebuie să știți încă de pe acum că suma percepută de artistă nu e deloc una mică. Dat fiind faptul că e pe val în aceste momente, cântăreața cere o sumă destul de mare pentru a cânta la evenimentul vostru.

Gândindu-ne că doar pentru un videoclip a dat 8000 de euro, atunci trebuie să vă așteptați ca și tariful cântăreței cu Taraful Rutenilor să nu fie deloc unul ieftin.

În afara faptului că e văzută la multe evenimente private și în aer liber, Carmen Chindriș poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Te cunosc de undeva, acolo unde face echipă alături de Romică Țociu.

Cei doi au parte de transformări care mai de care, iar dacă pe Romică Țociu cei de acasă l-au mai văzut pe aceeași scenă, nu același lucru îl pot spune și despre Carmen Chindriș. Pentru ea e prima emisiune de acest gen, iar artista e foarte încântată de fiecare personaj pe care îl are de interpretat, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tariful e zero daca-ti pui placa sa cante ca nu l-ati confirmat in articol
1
0
alta stire din tigannie .Ce aveti ma nu e suficient cit ne-a tiganizat protv-ul?
1
0
cit a platit impozit,ca mie imi impoziteaza banii din salariu de cite 3 ori?????
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212